Ugidelige dage - hvad gør du?

Der hvor din naturlige fremdriftsenergi ikke er tilstede?

Sidder du og tænker, "jeg burde også gøre det og det"? Sidder du og mærker tyngden af "to do" listen?

På sådanne dage er det en god ide at hive "LIKE to do" listen frem og se om der er noget der virker motiverende på dig. Noget der kan vække din energi, din livskraft.

Når jeg har disse dage, vælger jeg at lægge alle forpligtelserne til side og begynder at mærke ind i min krop for at finde noget der kunne være rart for mig den dag. Er der noget jeg rigtig godt kunne tænke mig?

Muligvis skal der ikke ske så meget. Måske skal jeg bare tulle rundt hjemme. Tage en lur, kun lige bevæge mig den vej min lyst energi går. Men det kan også være der pludselig kommer en impuls, en ide jeg bliver nødt til at forfølge.

Min erfaring er, at når man tillader sig selv at følge sin naturlige energi, så kommer ens energi rimeligt hurtigt op igen og lysten til at tage fat på "to do" listen bliver lettere og mere lystbetonet.

Netop fordi jeg har draget omsorg for mig selv først, skabt plads til mig selv og lyttet til mine behov. Jeg har tilladt mig selv at være prioriteret først, istedet for sidst. Hvornår har du sidst sat dig selv i første række?

Take care 
Kh Sus

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Ugidelige dage - hvad gør du? Læs mere