Ugens Artikel: Er tiden inde?

Har du bemærket, at den måde ting sædvanligvis bliver gjort, ikke længere virker ligeså godt som det plejer? Har du bemærket, at der i horisonten, er mange NYE måder at gøre tingene på? 

VED du, at det er tid til en forandring? I dit liv? Og endnu mere end det, i verden?

Hvad hvis tiden er inde nu? Hvad hvis det nu er tid, til endeligt at træde frem og være alt det, som du i virkeligheden er?
Lad mig spørge dig: Er du klar over, at der er noget anderledes ved dig? Undrer du dig nogen gange over, at andre virker tilfredse med at leve deres liv, uden nogensinde at se efter noget større, bedre?

Hvad hvis grunden til, at dit hoved er fuldt af alle disse forundringer er, at du er her for at gøre og være noget andet end alle dem omkring dig?

Hvad hvis du er her for, at få en anden virkelighed til at komme til live? Hvad hvis det nu er tid, til at vække den bevidsthed, som du personligt, og vi kollektivt, kom for at vække til live?

Lad mig præsentere dig for et andet paradigme af muligheder for rent faktisk at kunne skabe dette som en virkelighed. Ikke noget du kun drømmer om og dømmer dig selv for ikke at skabe – nej, et paradigme til, at starte med at skabe den sande forandring som du altid har VIDST var muligt.

Og når du bliver i stand til, at være noget andet i dit liv, giver det så mening, at du rent faktisk kan inspirere andre til, at indse at forandring er mulig?

Er du klar over, at det faktisk er den eneste vej forandring virkeligt har vist sig? Ved at nogen bliver inspireret af andre og siger ”yes, det der vil jeg også have”

Har du nogensinde prøvet at ændre andre? Hvor godt virkede det? Slet ikke, vel? Du bliver frustreret og de bliver frustrerede…

Fra dette andet sted, ved faktisk at VÆRE inspirationen til forandring, kan du være netop det, der vil tillade andre mennesker og verdenen, at vide, at der er en anden mulighed.

Hvad hvis det er DET du er her for at VÆRE?

Er du klar?

1. For det først – Stil et krav

Som fx, “Hey, det her skal ændre sig og noget andet skal vises sig!”

Har du nogensinde lagt mærke til, at når du er i et parforhold og du ved, at det må blive nødt til, at ændre sig, men du ikke er villig til, at kræve, at det ændrer sig og endeligt, når du når til det punkt hvor ” nu er det nok med at vide, at det behøver at ændre sig - det vil ændre sig. Jeg er ligeglad om jeg dør, om de dør, det er lige meget. Jeg er ligeglad med om verden går under, det her skal ændre sig nu!”

Kan du huske hvor hurtigt det ændrer sig? Dette er et krav.


2. For det andet – stil et spørgsmål

Efter at have stillet kravet, spørg så, ”Hey, hvad skal der til, for at dette viser sig på en anden måde?” For hvert spørgsmål du stiller, åbnes der op for en fuldstændig anderledes mulighed og for et nyt potentiale.

Lige pludseligt åbnes en hel korridor af muligheder, som du aldrig før har bemærket. Du stikker hovedet ind over tærsklen, og der finder du alle mulige forskellige veje, du kan tage. Du så dem ikke før end du stillede kravet og spørgsmålet.


3. At give slip på dine begrænsninger

Og nu, fortæl universet at du er klar og villig til, at give slip på alle dine beslutninger, konklusioner, kalkulationer, fordømmelser og projiceringer du har omkring det du kræver forandret! Lige nu!

Det er de forhindringer der blokerer din vej! Og 99,9 % af tiden, er det noget du har købt fra andre. Disse barrierer er ikke dine! Slip dem løs. Returnerer dem til afsenderen. SLIP DEM! Bye Bye! Og træk nu vejret.


4. Og nu – VÆLG (og skrid til handling)!

Dine valg bestemmer hvilke potentialer der viser sig. Med andre ord, du har kravet, spørgsmålet, det at give slip på barriererne – og det er valget der rent faktisk skaber et andet potentiale for fremtiden. Du er nødt til at vælge (og skride til handling)!

Dette er en virkelighed, hvor det ‘at gøre’ oftest er påkrævet, for at kunne skabe. Med andre ord, du kan ikke forvente forandringen skal ske, ved at sidde på din bagdel! I denne virkelighed, skal du stadig GØRE! Jeg beder dig, vær’ sød ikke at begrænse dig selv ved ikke at handle, når det er nødvendigt. At spørge er et meget vigtigt skridt i denne proces. Det er ikke det sidste.

Hvis du vil vide hvordan du kan skride til handling, spørg ganske enkelt det her spørgsmål hver dag, ”Hvad kan jeg gøre og være i dag, som vil tillade dette at vise sig på rette vis?

En af dine største kapaciteter, som den skabning du er, er kapaciteten til at vælge. Der er kun en lille hage ved det: vi tror vi kun skal vælge de gode(rigtige) ting og ikke de dårlige(forkerte) ting. Men det kræver en masse fordømmelse – af os selv.

Hvad hvis der ikke var nogen fordømmelse af ”Oh, det er en god ting” eller ”Oh, det er en dårlig ting?” Hvad hvis der kun var, “Wow, det valgte jeg.”

Og hvis det virker for dig, vælg mere af det. Hvis det ikke virker for dig, tænk hvis du bare kunne vælge igen? Det er et andet aspekt af magien i dig – kapaciteten til altid at kunne vælge igen.


5. Og endeligt – MODTAG alt

For at det kan virke, for at ting kan forandre sig, må du være villig til at modtage alt der viser sig, modtage uden fordømmelse og uden at ekskluderer. Stol på universet. STOL PÅ DIG SELV.

Vær’ sød at være bevidst om, at du ikke kan kontrollere hvornår noget viser sig, eller præcist hvordan det ser ud. Det gør Universet. Universet er bevidst om de UENDELIGE muligheder – muligheder langt, langt, LANGT ud over nogen fantasi du må have haft om hvordan det perfekte – fx parforhold – skulle se ud.

Da du ikke er alene i denne verden, må Universet om-rokere en masse menneskers Univers for, at kunne skabe et betydeligt udvendigt skift i verden. Du spørger måske i dag og modtager det om 10 år eller om 10 sekunder fra nu.

Så hvis det ikke viser sig i morgen – er du IKKE forkert på den, min ven.

Det vil stadig vise sig. Du er begyndt! Lige nu… Ved at læse dette…

Du skal vide – at det højst sandsynligt vil se helt anderledes ud, end du nogensinde havde forestillet dig.

Hvad hvis de muligheder du altid har drømt om, rent faktisk kunne eksistere?

Hvad hvis det ikke længere behøver, at være helt hen i vejret, ikke længere umuligt at opnå, umuligt at have, umuligt at være, umuligt at vælge?

Hvad hvis du, når du virkeligt er dig, er en gave og den forandring verdenen har brug for?

Er tiden inde?

 

Best regards,

Dain Heer, DC


Om Dr. Dain Heer
Dr. Dain Heer underviser i Access Consciousness over hele verden. Dain Heer har udviklet en unik energi proces, The Energetic Synthesis of Being, som han benytter i  kurset: Being you, Changing the World. Dain Heer inviterer og inspirerer mennesker til at blive bevidste om deres egne evner og indre styrke. Transformationen er hurtig og dynamisk.

 

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Dain Heer, Access Consciousness underviser, er Ugens Artikel på Levlykkeligt.dk