Thetahealing Helle Brinch

Udviklings- og meditationsforløb - Espergærde

14/12/2022 - 11:00
Når du mediterer, inviterer du alle dine ressourcer ind og det, der er klar til at blive forløst, forløses.
 
Jeg opstarter et varmt og dejligt meditationsforløb der har til hensigt at støtte dig til at komme indad til dine ressourcer, kærlighed og bevidsthed. Det bliver en blanding af guidede meditationer, mere terapeutiske meditationer, spirituelle meditationer, Mindfulness, kropslige meditationer, lydmeditationer og meditationer hvor du blot bliver støttet igang med din egen meditative proces.
 
Dermed bliver det et meditationsforløb, der vil hjælpe dig til at kunne meditere selv og finde indre ro til at kunne skabe din egen meditative praksis. Samt et forløb der støtter dig til at kunne rumme egne oplevelser under din meditation. Vi starter derfor ud mere terapeutisk og deler lidt oplevelser og glider i forløbet mere indad, så den enkelte får lov at blive i processen uden ord. Dermed forstærkes den indre bevidsthed.  

 

 
Hvem kan have glæde af at være med

Denne fordybelsesgruppe er for dig der ønsker et meditativt rum til fordybelse og selvudvikling. Du behøver ikke have erfaring med meditation eller Mindfulness, blot være åben for at kunne holde dit eget rum og rumme egne processer som forløbet skrider frem.

  

 

 

Opstart 14/12 2022. I alt 5 gange

 

Læs mere her: https://www.hellebrinch.dk/meditationsforloeb-meditere-og-mindfulness/

 

Med kærlighed

Helle 

 

__________________________

Helle Brinch, Psykoterapeut MpF, ThetaHealer Instruktør, Hypnoterapeut, HD A
Læs mere her: http://www.hellebrinch.dk/
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Udviklings- og meditationsforløb - Espergærder