Skolen for Traumeforløsende Psykoterapi

UDSOLGT - Kroppens hemmelige sprog - Lær om de fysiske symptomers sammenhæng med følelser - 18 dage på 5 moduler - i Hellerup

15/02/2024 - 10:00

METAsundhedsterapeut uddannelsen
Når du som behandler arbejder med METAsundhed vil det sige, at du arbejder ud fra at der er en sammenhæng mellem vores symptomer og vores følelser, og at vi, ved at arbejde med de bagvedliggende følelsesmæssige årsager, også kan påvirke symptomerne. Det vil sige at forskellige lidelser, for eksempel gigt, kan hænge sammen med følelsesmæssige forhold. 

STPT’s uddannelse gør det muligt for dig som behandler at, tilbyde dine klienter målrettet arbejde med de stress/løsningstriggere og uhensigtsmæssige overbevisninger, de har forbundet med deres symptomer. Hvorfra klienten bliver i stand til at fuldende autoregulationen i et dybt samarbejde med kroppens intelligens.

Kroppen med alle dens celler, forsøger hele tiden at hjælpe os ved at tilpasse sine biologiske programmer til de situationer vi står i, eller har været i.

Når dine klienter bliver bevidste om disse bagvedliggende årsager til deres symptomer, vil personlig udvikling være uundgåeligt og de livshændelser som før trigget dem, vil ikke længere have indvirkning på deres organisme, fordi der nu bliver taget hånd om dem.

Ud fra METAsundhedsmodellen kan dine klienter få muligheden for at se objektivt på deres symptomer og sygdomme, og beskriver dem som værende intelligente processer, der er naturligt forekommende og en vigtig del af kroppens overlevelsesstrategi. 

METAsundhed også kaldet Den Psykosomatiske Traumemodel har fundament i menneskets urbiologi, hvorfra der bygges bro mellem følelser, oplevelser, overbevisninger, fysiske symptomer og psykiske ubehag/problemer. 

Dine klienter vil opdage at de fysiske og psykiske ubalancer de oplever i kroppen, afspejler konkrete livshændelser som de ”trigges” ind og ud af, igennem hele deres liv.

Som METAsundhedsterapeut giver din behandling et holistisk billede, som er meningsfuld for dine klienter. Når klienten forstår denne sammenhæng, øges chancen for at der kan ske bedring på alle planer.

 

Pris: 25.000,- Opnå 20% med koden "traumefri" ved tilmelding inden 31.12.2023

 

Se datoer og tilmeld dig HER

__________________________
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Som METAsundhedsterapeut giver din behandling et holistisk billede, som er meningsfuld for dine klienter. Når klienten forstår denne sammenhæng, øges chancen for at der kan ske bedring på alle planer.