Psykoterapeut MPF Allan Fedders

Uddannelse til Eksistentiel Dynamisk Psykoterapeut

Blog forfatter

Psykoterapeutuddannelse i Kolding

Uddannelsen til Eksistentiel Dynamisk Psykoterapeut løber over 4.5 år. Forløbet er dessignet således at du opnår dokumenterede kompetencer undervejs.

Du starter med grundlæggende eksistentiel samtale og coaching og skal bestå eksamen for at gå videre. Efter andet år kan du vælge at deltage i et certificeringsforløb til eksistentiel coach. Efter det fjerde år har du et halvt år til at lave den afsluttende eksamen.

Uddannelsesforløbet til EDP består af 4x1år samt et halvt års eksamensforløb.

EDP- Eksistentiel Dynamisk Psykoterapi handler om menneskers tanker, følelser og handlinger i relationelle kontekster og i forhold til de eksistentielle grundvilkår.

Gennem uddannelsen er det centralt at udvikle en etisk bevidsthed. Etisk bevidsthed og terapeutisk modenhed, der sammen gør den terapeutiske samtale til en professionel samtale.

Den teoretiske tilgang er grundlæggende den eksistentielle psykologi. Eksistentielt Dynamisk Psykoterapi  har som fokus på at accepterer de aktuelle livsvilkår og de raske dele af personligheden. De positive livserfaringer, som de fleste mennesker går rundt med i en eller anden udstrækning, udgør nogle ressource, hvorfra mennesket kan finde kræfter til at gøre noget ved lidelser, ubalance, og relationelle problemmer.

Desuden er uddannelsen inspireret af den nyeste forskning i menneskers potentialer. Potentialet er en kraft som er dynamisk. Terapeuten er fødselshjælper for klientens fremtidige potentiale.

Du finder de fleste oplysninger og dato for opstart på vores hjemmeside. 

Vil du vide mere? Læs videre på vores hjemmeside.

 

__________________________

Allan Fedders, Eksistentiel Dynamisk Psykoterapeut

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Uddannelse til eksistentiel dynamisk psykoterapeut