Cilje Tinemari Englehuset

Uddannelse som Angel Coach

12

Angel Coach uddannelsen er en meget bred uddannelse. denne uddannelse gør du kan åbne din egen klinik og give behandlinger lige fra Clairvoyance til Healing til Healing med engle og fjern Healing. du lære også inkarnerings massage der er en meget speciel massage som målrettet hjælper traumer ud af kroppen og healer chakraerne. du lære Angel Tapping en Tapping der arbejder på hvilke handlinger du ønsker at slippe og modtage, du lære tidslinje terapi ( tilbage i dette liv og forløse traumaer) samt regressions terapi ( tilbage i tidligerer liv og forløse traumaer) og sidst men ikke mindst livskontrakt rejsen ( en rejse hvor du ser hvad du har valgt at lære i dette liv i denne mission) Vi har en del sygdomslære i form af at forstå hvad der er den psykiske grund til sygdommen og hvorfor den sidder hvor den gør i din eller klientens krop.

Uddannelsen forgår i jylland og tager et år af 10 weekender. Alle 3 dage er fra 9-17 (fredag lørdag søndag).

For mere info kontakt Englehuset Odder. Nyt hold starter den 8 sep 2017

Man skal kun tage denne uddannelse hvis man også brænder for sin egen selvudvikling. da man kan blive klog af at læse en bog men bliver vis af erfaringer.

Engle kram Cilje Tinemari

__________________________

Englehuset ved Cilje Tinemari Tiemroth
Web: http://clairvoyance-engles-budskab.dk/
E-mail: kontaktenglehuset@gmail.com

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
uddanelse, alternativ behandler, Angel Coach, Englehuset, Angel Tapping, inkarnerings massage, Healing, clairvoyance. regression terapi, tidslinje terapi, livskontrakt rejse.