Blå himmel Yoga - yoga for børn og voksne

Uddannelse i Børneyoga og Børnemindfulness

Blog forfatter

Bliv Børneyogalærer og Børnemindfulness-instruktør. Det er en stor fornøjelse at dele Børneyogaens glæder med de mange hundrede pædagoger, skolelærere og yogalærere mm. som jeg efterhånden har uddannet på Hjertebarn børneyogalæreruddannelsen. Yoga for børn er sjovt, kreativt, spændende og utroligt berigende. Børn er åbne, engagerede, flittige, dejlige elever at have. Børn forstår yoga og tager det til sig og bruger det i deres daglige liv som det mest naturlige i verden.

At undervise børn i yoga og mindfulness bliver også en rejse ind i dig selv, til det barn du var engang, og stadig er dybest inde. Jeg inviterer dig til at finde det indre legebarn frem, til at fjolle, falde på halen, komme op igen, grine ad det og gøre det en gang til. Jeg inviterer dig til at give glæde og heling til det barn du har i dig, ved at give til andre børn.

Jeg har undervist børn i yoga siden 2004 og voksne i at undervise børn i yoga siden 2012 og har skrevet bogen og DVDen Børneyoga og de 5 Sanser. Se mere på Blå himmel Yoga hjemmeside under Uddannelse lige her: http://www.blaahimmelyoga.dk

__________________________

Sisse Siegumfeldt, Yogalærer
mail: info@blaahimmelyoga.dk
http://www.blaahimmelyoga.dk

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Bliv Børneyogalærer og Børnemindfulness-instruktør. Læs mere