Uddannelse Hypnose

Blog forfatter

Uddannelse til Hypnoterapeut med speciale i hypnoterapi i Kbh og Aarhus. 

Uddannelsen som Hypnose Psykoterapeut tager 4 år og er tilrettelagt sådan, at du kan have erhvervsarbejde eller følge en anden uddannelse ved siden af. 

Med en uddannelse til psykoterapeut fra Hypnose Skolen kan du allerede efter grunduddannelsen behandle klienter. Med overbygningen til Hypnose Psykoterapeut bliver du endnu bedre uddannet i psykologi, hypnose og behandlingsteknikker. 

Du vil derfor med uddannelsen til Hypnose Psykoterapeut forstå på et avanceret plan, hvordan det menneskelige sind fungerer, hvordan du genkender symptomer, hvilke metoder du skal vælge at bruge i behandlingen og ikke mindst hvordan du sikrer dig at du udfører psykoterapi på en anerkendt og etisk forsvarlig måde. 

 En uddannelse til Psykoterapeut, der bygger på både teori og praktisk erfaring

Uddannelsen til psykoterapeut på Hypnose Skolen bygger på både teori, personlig udvikling og praktisk erfaring. Du lærer om psykologiske teorier og metoder og bliver trænet i teknikker til at behandle mennesker, der fx lider af angst, stress, spiseforstyrrelser, negative tanker, er i en krisesituation eller har samlivsproblemer m.v. og har brug for professionel hjælp til at overvinde deres udfordringer.  

Du vil med uddannelsen til Hypnose Psykoterapeut blive uddannet grundigt i at finde terapeutiske løsninger, der giver mening for den enkelte klient. Samtidig lærer du også at skelne mellem dig som terapeut (din verdensopfattelse) og klientens, hvilket er en forudsætning for at kunne tilbyde en frugtbar og ansvarlig terapi.

En psykoterapeutuddannelse, der tager udgangspunkt i det ressourcefulde menneske 

Uddannelsen til psykoterapeut på Hypnose Skolen tager udgangspunkt i filosofien om det hele og ressourcefulde menneske. Det vil sige, at vi tror på, at mennesker selv har ressourcerne til at bekæmpe deres udfordringer, men det kan kræve professionel hjælp at finde frem til dem. Derfor lærer du på uddannelsen til Hypnose Psykoterapeut at orientere dig i klienternes sind, som kan være meget komplekst og du lærer at genkende og identificere psykiske problemer. 

 

Hypnose og NLP som redskaber til at nå ind til det ubevidste sind

Måske undrer du dig over, hvad hypnose og psykoterapeut har med hinanden at gøre? Vores tilgang til psykoterapi bygger på tanken om, at mennesker kan bekæmpe deres problemer, hvis deres underbevidsthed får lov at arbejde med dem. Hypnose og NLP* er begge stærke redskaber til at komme i kontakt med klientens underbevidsthed. Hypnoseteknikkerne kan ses som en af flere nøgler, der kan låse op for de forsvarsværker, som de fleste mennesker har omkring deres ubevidste. Mange klienter oplever, at de opnår hurtigere resultater, når de har været i terapi, hvor der er blevet brugt hypnose, og det skyldes især muligheden for at komme i direkte kontakt med klientens underbevidsthed. 

 

Uddannelsens opbygning og pris:

1. år: Grunduddannelse: Hypnoterapeut & NLP Practitioner

2. år: Master Hypnoterapeut og NLP Master Practitioner

3. år: Hypnose Psykoterapeut – Specialkurser og psykologi

4. år: Hypnose Psykoterapeut – Psykologi og fremlæggelse af skriftligt speciale

Pris: kr. 29.900,- per studieår.

 

__________________________

Hypnose Skolen er Danmarks ældste og største uddannelsessted for terapeutisk hypnoterapi, NLP og Reg. Psykoterapeuter.
Læs mere på https://hypnoseskolen.dk

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Uddannelse til Hypnose. Læs mere