Typernes skyggesider - 2 dages kursus om Enneagram-typernes lyse og mørke skygger - Mindjuice Academy

01/02/2018 - 09:00

Mindjuice workshops om de ni typeres lyse og mørke skyggesider

Denne unikke workshop kombinerer kraften fra skyggearbejdet med visdommen fra Enneagrammet. Du vil lære typernes essentielle kvaliteter at kende. Det vil sige, hvad der er kernen i de enkelte typer, hvad er deres højeste udtryk, og hvordan handler de på de laveste niveauer.

Hver af de ni enneagramtyper har deres unik essens eller kvalitet. Gennem livet mister vi gradvist kontakten til vores essentielle kvalitet, samtidig med at vi ubevidst kompenserer for vores tabte essens. Vores ego er en forvrænget udgave af vores types unikke essens, hvor vi forsøger at kompenserer for det, vi føler vi mangler. 

 

Workshoppen giver dig et dybdegående indblik i de ni typers lyse og mørke sider. En viden der både giver dig selv en personlig frihed til at være hele dig og samtidig skaber forståelse for dine medmenneskers udfordringer, så du kan tage høje for dem i både relationer og samarbejde.

 

Lær at omfavne din types skyggesider

Som mennesker ønsker vi at fremstå som den bedste udgave af os selv. Skyggesider er de karaktertræk ved os selv eller andre, som vi ikke bryder os om. De sider i os selv, som vi ønsker at gemme væk fra omverdenen og endda forsøge at skjule for os selv. Eller de karaktertræk hos andre, som vi drømmer om at beside selv.

 

Vi kan ikke flygte fra vores skyggesider - De er en integreret del af os. Det kræver mod at se sine skyggesider i øjnene, men forestil dig hvilken frihed du vil opleve, hvis du ikke længere har et behov skjule bestemte sider af dig selv, men kan vise verden hele dig.

 

På workshoppen bliver du på en nænsom, kærlig og dybdegående måde guidet til at omfavne dine mørke og lyse skyggesider. Det giver en helt utrolig frihed, når verden igen bliver åben, og du kan tillade dig selv at bruge alle dine facetter. Du vil lære at kende forskel på den ægte og falske udgave af typernes kvaliteter, samt hvordan du vender din frygt til din største styrke.

 

Det lærer du på workshoppen:

  • Typernes essentielle kvaliteter
  • Læren om de 9 passioner, der forvrænger typernes kvaliteter
  • Forskellen på Ego og Essens
  • Hvordan du vender din frygt til din største styrke
  • Indsigt i såkaldt skyggeteori, som Mindjuice bruger det i arbejdet med Enneagrammet.

 

Det siger tidligere deltagere

Jeg opdagede, at det jeg ikke vil være/frygter at være, ofte bliver det jeg kommer til at være alligevel i mine relationer. Gennemgangen af typernes skyggesider bragte mig tilbage til at se, at jeg selv rummer visdom og lethed i mig.

- Karoline Rønne, Projektmedarbejder

 

Jeg føler mig mere hel med alt hvad det indebærer. Jeg selv kan vælge at skrue op eller ned for alle sider af mig selv, og jeg er blevet mere autentisk og åben i forhold til andre mennesker.

- Gitte Brüsch, Selvstændig

 

Jeg har opdaget, at alle følelser og behov er vigtige, og at de er der for at hjælpe mig med at leve mit liv fuldt ud.

- Louise Mørkeberg, Pædagog

 

Mindjuice Enneagram Fusion

I Mindjuice arbejder vi med Enneagrammet på en måde, der ikke er set andre steder. Gennem de sidste 10 år har vi arbejdet med at udvikle en kraftfuld fusion af Enneagrammet, kommunikation, personligt lederskab og coaching. Med vores særlige tilgang til Enneagrammet, lærer du at bruge Enneagrammets visdom øjeblikkeligt.

 

Danmarks førende undervisere

Enneagram workshoppen ledes af Pernille W. Lauritsen eller Nina Frank, der har arbejdet som undervisere og coaches på et ekstraordinært niveau gennem de sidste 10 år. De er begge trænet hos to af verdens mest anerkendte Enneagramlærere Don Riso og Russ Hudson, der også er forfattere til bestselleren Enneagrammets Visdom.

 

Forudsætning for deltagelse

Skyggesider er en avanceret workshop, der forudsætter et grundlæggende kendskab til Enneagrammets ni typer fra Mindjuice workshoppen Enneagram Essentials.

 

Mindjuice Enneagram workshop om typernes skyggesider er designet både til medarbejdere og ledere i virksomheder og organisationer, hvor det støtter deres samarbejde og udvikling, samt styrker team-ånden i virksomheden. Private som er interesseret i skyggearbejde og personlig udvikling kan også med fordel deltage på workshoppen.

 

Typernes skyggesider

01-02 februar 2018, kl 9:00-17:00 i Mindjuice Academy
Læs mere her

 

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til Mindjuice eller Enneagram Skyggesider, så er du velkommen til at kontakte os på 3313 3301.

__________________________

Mindjuice Academy er Danmarks førende institut for bevidst læring og lederskab.
Vi tilbyder ekstraordinære coachuddannelser, lederkurser, Enneagramworkshops, medarbejderudvikling m.m.
Læs mere på www.mindjuice.com
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Typernes skyggesider - 2 dages kursus om Enneagram-typernes lyse og mørke skygger - Mindjuice Academy