Typernes kommunikation. Kommuniker kraftfuldt til alle typer. Mindjuice Enneagram Workshop 2 dage

01/03/2018 - 09:00

Lær hvordan du kommunikerer kraftfuldt med alle typer, og du har skabt vejen til succes både privat og professionelt.

 

På Mindjuice Enneagram Workshoppen: Typernes Kommunikation tager vi udgangspunkt de ni typers forskellige måder at kommunikere på. Dels gennem deres sproglighed, dels gennem deres nonverbale kommunikation.

Du vil lære hvilke særlige kommunikative virkemidler hver type bruger og hvordan du kommunikerer bedst – også til dem, du normalt oplever som svære at tale med.

 

Opdag de ni typers kommunikative udtryk

Workshoppen dig præcis de redskaber du har brug for, til at forstå dine medmennesker og kommunikere klart og tydeligt i det sprog, de bedst forstår.

På workshoppen får du øje på, hvordan hver type kommunikerer når de er under pres, og hvordan de kommunikerer når de vil opnå noget. Også din egen type.

Gennem rollespil undersøger vi, hvordan typerne kommunikerer, hvilke potentielle faldgruber der kan opstå og hvordan du kan undgå dem.

 

Kommuniker kraftfuldt til alle typer

Det er både indsigtsgivende og befriende at få øje på sine egne typiske verbale og nonverbale udtryk.

Samtidig får du en utrolig effektiv nøgle til at få dine budskaber igennem, når du forstår hvordan de enkelte typers kommunikative verden fungerer. Du vil opleve, at alle dine relationer får en fornyet dybde og bliver endnu stærkere, når kommunikationen mellem jer flyder langt bedre.

 

 DET SIGER TIDLIGERE DELTAGERE

"Jeg vil anvende den viden jeg har fået i forhold til mit parforhold – at løse konflikter ud fra min nye indsigt om typerne giver rigtig god mening."  

- Bent Givskov, Mastercoach og Selvstændig

 

"Jeg vil anvende den viden jeg har fået til bedre at forstå mig selv og min omverden. Når jeg forstår min omverden, er jeg også mere tilbøjelig til at acceptere adfærd i stedet for at dømme."  
- Pia Omø Mehr, Driftsmanager (KMD)

 

 

TYPERNES KOMMUNIKATION

1-2 marts 2018, kl 9-17 i Mindjuice København

Læs mere og tilmeld dig her

 

Anerkendte undervisere

Enneagram workshoppen ledes af Pernille W. Lauritsen eller Nina Frank, der har arbejdet som undervisere og coaches på et ekstraordinært niveau gennem de sidste 10 år. De er begge trænet hos to af verdens mest anerkendte Enneagramlærere Don Riso og Russ Hudson, der også er forfattere til bestselleren Enneagrammets Visdom.

 

Forudsætning for at deltage

Typernes Kommunikation er en avanceret workshop, der forudsætter et grundlæggende kendskab til Enneagrammets ni typer fra Mindjuice workshoppen Enneagram Essentials.

 

 

__________________________

Mindjuice Academy er Danmarks førende institut for bevidst læring og lederskab.
Vi tilbyder ekstraordinære coachuddannelser, lederkurser, Enneagramworkshops, medarbejderudvikling m.m.
Læs mere på https//www.mindjuice.com
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Typernes kommunikation. Kommuniker kraftfuldt til alle typer. Mindjuice Enneagram Workshop