Camilla Qwist Coach og yoga instruktør.

Triyoga Basic Drop in klasse i Slagelse

27/08/2019 - 09:00

Triyoga giver ro i krop og sind.

Der arbejdes bevidst med åndedrættet gennem blide dynamiske yogastillinger. Triyoga er systematisk opbygget, hvilket vil sige at stillingerne er sammensat på en måde, der opbygger kroppen og du bevæger dig med så muskler og led arbejder bedst muligt, og med tiden, når du er kommet ind i øvelser og serierne vil kunne opnå en meditativ tilstand mens du ydfører yogaen. 

Du lærer at lytte til kroppen og finder ud af hvornår du har brug for at holde lidt igen og hvornår du kan presse dig selv lidt, hvilket er super vigtig i forhold til at håndtere stress i hverdagen. Du opnår en indre ro og derved skaber balance til en måske hektisk hverdag. 

Fysisk styrker du kroppens muskler, arbejder med din smidighed, nervevævæt og dit bindevæv. Hele kroppen arbejdes igennem, men der vil især være fokus på bevægelighed omkring dit hofteled og din rygsøjle, da det er der mange oplever begrænsninger som kan give ømhed, smerter og slide uhensigtmæssigt på kroppen. 

Åndedrættet arbejdes dere bevidst med, så du genskaber kontakten til at dybt og roligt åndedræt, samt forskellige teknikker, som påvirker krop og sind positivt. 

Hver undervisning afsluttes med afspænding og en lille meditationsøvelse. 

 

__________________________
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Triyoga giver ro til krop og sind. Hver tirsdag kl. 9.00 - 10.30. Mindre stress, mere styrke fysisk og mentalt, mere indre ro.