Naturlig traume healing

Vi indeholder alle naturlige heldbredende kræfter, som sættes i gang når vi fysisk eller psykisk ”slår” os. Se blot hvordan naturen her har løst opgaven med tiden (se billede foroven)

Er stammen her blevet svagere eller stærkere, ved at gro udenom tråden (= traumet)

Ja, nogen vil sige at stammen er blevet svagere, fordi den naturlige struktur er forstyrret eller ændret. Man kunne også sige at stammen er blevet meget stærkere fordi tråden (=traumet) har givet stammen en stærk støtte at holde fast i, i forhold til de andre stammer, hvis et uvejr skulle bryde ud.

Vi må ikke undervurdere vores naturlige healende kræfter. En af de vigtigste er tiden – siger jeg hermed at tiden læger alle sår? – nej, det jeg siger er: at tiden er en blandt mange vigtige faktorer i healing af vores traumer, måske vigtigere end vi tror.

Sommetider virker det som om vi har glemt det. Selv husker jeg, da jeg mistede min søn og for det første var alt forlang tid om at søge hjælp, forså at tænke, at den hjælp jeg så fik ikke ændrede min sorg, min smerte.

I dag forstår jeg, at intet kunne tage sorgen og smerten væk – udover tiden. I dag ser jeg, at jeg fik lige præcis den hjælp og de redskaber jeg havde brug for hos terapeuten – men det terapeuten ikke kunne give mig var tiden, der skulle gå.

Tiden (det er 14 år siden) til at gro og vokse udenom traumet – tråden om min stamme – har bla. gjort, at jeg i dag føler mig stærkere når det blæser og stormer i mit liv.

Glem derfor ikke tiden når du søger dine traumer healet gennem forskellige terapiformer.    

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Naturlig traume healing. Tiden læger sår. Læs mere på Levlykkeligt.dk