Psykoterapeut København Katrine Boeck

TRANFORMERENDE LIVSGLÆDE WORKSHOP

16/09/2023 - 11:00
 
 
Hen over sommeren afholder jeg nogle workshops i det skønne Gilleleje sammen med dnser, koreograf og billedkunstner Dorthe Persson. Den første workshop finder sted i weekenden den 21. - 22. oktober fra 11-17. Man kan da vælge at overnatte i Gileleje eller tage hjem kl. 17 om lørdagen. Gilleleje er valgt, da naturen her er skøn, og den skal indgå med dens materialer til vores aktiviteter for at stadfæste arketyper og vor moder jord som en del af øvelserne.
 
Temaet er kvinder over 40, og de udfordringer, vi møder når børnene flytter hjemmefra, overgangsalderen melder sig, og det vi nu skal forholde os til er en tilværelse uden hjemmeboende børn, mindre overskud, samt en krop, der på mange måder fortæller os, at vi går mod vores alderdom.
Hvad gør det ved os? Hvad kommer vi fra? Hvad står vi på nu? Hvor prægede er vi af de foregående år? Hvilke drømme har vi for fremtiden? Skal vi sadle om? Skal vi flytte, søge nye veje jobsmæssigt, finde nye venner eller partner? Og hvordan forholder man sig til de følelser, det giver at være mig i den alder, jeg er nået til med de livsvilkår jeg har med mig og står i nu og i fremtiden?
 
Over en weekend lørdag 11-17, og søndag 11-17 skal vi vi med kreativitet og fri fantasi male/tegne/kreere og danse vores livslinie, visulalisere drømme for fremtiden, samle symboler ind i naturen til vores livsfontæne samt meget mere. 
 
Gruppen på workshoppen er med 5-8 kvinder, og afholdes flere gange hen over sommeren.
 
Prisen er 2.599 kr. for hele weekenden, inkl. materialer, frugt, kaffe og the.
 
Læs mere her: 
 
Eller ring 23206983, hvis du vil høre mere.
 
KH
Coachcare v/ Psykoterapeut Katrine Boeck København

__________________________

Katrine Boeck, Psykoterapeut og parterapeut i København, Lyngby, Hillerød og Gribskov (Gilleleje v/ Helsinge og Frederiksværk.)
Læs mere på: https://coachcare.dk/
Skriv eller ring på 23206983, eller send en mail til katbo@coachcare.dk
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
TRANFORMERENDE LIVSGLÆDE WORKSHOP