Reklamebureau og PR Bureau Levlykkeligt Live

Besøgstal og Målgrupper for Reklamer

Blog forfatter

Online reklame til kvinder for rejser, livsstil, og livskvalitet. På Levlykkeligt dk får I høje besøgstal fra en relevant målgruppe 

Trafik, besøgstal og målgrupper på Levlykkeligt.dk

Følgende tal er per 1. juni 2020 

Trafik og besøgstal
Over 60.000 besøgende om måneden som bliver længe på siden: deraf de over 200.000 sidevisninger per måned - som medfører øget (sand)synlighed for at annoncering tiltrækker opmærksomhed da de bliver vist på alle sider.

Vigtigt: hvor læsere af trykte medier (for)bliver passivt påvirkede, er vores læsere, i og med at de er selvopsøgende, netop aktive, motiverede, båret af oprigtig interesserede – og derfor en meget relevant målgruppe. Så selv om trykte magasiner ”dokumenterer” det femdobbelte antal læsere, så er der for jeres markedsføring reelt set en verden til forskel på kvaliteten, og ikke udelukkende kvantiteten, af læsere.

Antal Google indekserede sider på Levlykkeligt.dk

Levlykkeligt.dk er yderst Google optimeret, og er med over 200.000 Google indekserede sider i sværvægtsklassen.

Google indekserede sider betyder hvor mange sider der er relevante for søgning i søgemaskinerne - som har afgørende betydning for øget eksponering af jeres produkter. Jo højere antal Google indekserede sider desto mere værdifuldt er domænet; som også medfører hyppigere besøg af Google robotten i og med at sitets nyhedsindhold vægtes vigtigt for besøgende. For tiden kigger Google robot efter opdateringer på Levlykkeligt 4-8 gange dagligt som følge af den høje aktivitet (diverse publiceringer som har nyhedsværdi for søgende på nettet).

NB: Levlykkeligt portalen er kendt for sine online kampagner, og har over 20 000 kontakter fordelt på Facebook, Google+, Twitter, LinkedIn og andre sociale medier.

Målgrupper:
Begge køn, overvejende kvinder, i alderen 25-70 år. Med hovedvægt på kvinder 30+

Interesser:
Personlig udvikling, livskvalitet, sund livsstil, oplevelser, rejser, kreativitet, sundhed, økologi, motion, kultur.

 

__________________________

 Reklame & PR Bureauet Levlykkeligt Live

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Reklame til kvinder og livsstil på Levlykkeligt.dk. Læs mere