Reklamebureau og PR Bureau Levlykkeligt Live

Tips og tricks til at finde den rette e-cigaret og passende væsker

Der er i løbet af det seneste årti kommet en ny dominerende faktor på markedet for cigaretter og rygning, og her er der tale om e-cigaretten, der efterhånden foretrækkes af en hel del rygere. Med en elektronisk cigaret indånder man dampe fra en såkaldt e-væske, der fordampes af e-cigarettens brænder, og disse dampe indeholder ikke alle de usunde stoffer, traditionelle cigaretter indeholder. På den måde kan man sige, at det er sundere at dampe e-cigaret frem for at ryge cigaretter. Det er stadig muligt at få dækket sine nikotinbehov, selvom man begynder at dampe i stedet for at ryge, da der findes e-væsker indeholdende nikotin. Når man skal på jagt efter en e-cigaret og dertilhørende e-væske, er der flere forskellige ting, man skal være opmærksom på og overveje.

Forskellige typer af e-cigaretter – find den rette

Der findes flere forskellige typer af e-cigaretter, og det er vigtigt, at man finder den rette type. Der findes helt basale e-cigaretter, der kaldes cigalikes, som ligner traditionelle cigaretter, og de benytter helt små batterier. Disse modeller fås hos de fleste udbydere som engangsvarianter, og det kan herfor kun være en fordel at benytte denne type af e-cigaret, hvis man skal dampe meget sjældent. Herudover findes også normale e-cigaretter med tank, og batterierne på en sådan type af e-cigatet har en forholdsvis lang levetid, og den er særdeles let at betjene. Derfor kan denne model være en fordel at købe, hvis det er ens første e-cigaret, eller hvis ikke man har det helt store behov for at dampe. Hvis man har et lidt større behov og ved en del om e-cigaretter, kan man vælge at købe en af de såkaldte mods, der har en hel del flere betjeningsmuligheder, mens de også har større og batterier med lang holdbarhedstid. Derfor kan denne være en fordel at have, hvis man er lidt mere erfaren og før har prøvet at dampe – find et udvalg af e-cigaretter her.

E-væsker med forskellige smage og nikotinindhold

Det er også vigtigt at finde de rette e-væsker til sin e-cigaret, og her er der flere forskellige ting, man skal overveje, og det er blandt andet gældende for smagen. Der findes e-væsker med mange forskellige smage, hvilket kunne være is, bær, frugter, drikkelse og meget andet, og der findes et utal af forskellige smage, hvorfor der både er mulighed for at prøve noget nyt, mens man garanteret også kan finde e-væske med smag af noget, man er helt vild med. Hernæst skal man også have øje for, at der findes e-væsker med forskellige nikotinindhold, og det er vigtigt, at man får valgt et nikotinindhold passende til det behov, man end måtte have. Det er naturligvis også muligt at finde e-væsker uden nikotin, såfremt man intet behov har for dette.

 

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Tips og tricks til at finde den rette e-cigaret og passende væsker