Psykoterapeut København Katrine Boeck

Tiltrækning og bevidst valg af ÆGTE mål i livet

Blog forfatter

Savner du nogen at dele dine længsler med? Længsler, der ikke er blevet indfriet? Som lader vente på sig? Er det måske her du sidder fast - er gået i stå?

Kunne du tænke dig at tage fat om nælden og prøve lidt igen, der hvor du stoppede med at håbe og tro? Der hvor du blev alene, fordi der ikke var hjælp og støtte at hente?

I min praksis som psykoterapeut og coach hjælper jeg mange personer, der enten ikke ved, hvad de vil, eller som har søgt mål hele livet, som ikke gør dem tilfredse, eller hvor målene stadig ikke er nået trods store kraftanstrengelser og møje og besvær med at nå dem. Mange er nået der til, hvor de bebrejder sig selv, at de ikke kan nå i mål, og ofte konfronteres de også i omgivelserne med forventninger. Nogle føler sig som en fiasko og har mistet al tillid, al tro og håb, mens andre stadig har gå på mod. 

Jeg har mange års erfaring med at arbejde med mine klienters længsler og de mange følelser, der opstår, når længslerne ikke indfries, og vi føler, at vi alene skal skaffe os selv de ting i livet.

Belastningen kan være stor, når der opstår ensomhed, sorg, meningsløshed, vrede, mistillid, tvivl og mange på håb. 

Jeg har en gruppe, hvor vi sammen arbejder for vores ægte mål hver især og sammen. Læs mere her

Du skal også være velkommen til at ringe til mig på tlf 2320 6983, hvis du vil snakke med mig på telefonen eller i min praksis.

 

Mange hilsener

Katrine Boeck

Psykoterapeut MPF, coach, parterapeut og forfatter

__________________________

Katrine Boeck, Psykoterapeut og parterapeut i København/Lyngby.
Læs mere på: http://coachcare.dk/

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Tiltrækning og bevidst valg af ÆGTE mål i livet