Psykoterapeut København Katrine Boeck

Tiltræk og vælg mere bevidst dine ægte mål - gratis webinar (eller online kursus)

14/08/2020 - 20:00

 

I min praksis som psykoterapeut og coach hjælper jeg mange personer, der enten ikke ved, hvad de vil, eller som har søgt mål hele livet, som ikke gør dem tilfredse, eller hvor målene stadig ikke er nået trods store kraftanstrengelser og møje og besvær med at nå dem. Mange er nået der til, hvor de bebrejder sig selv, at de ikke kan nå i mål, og ofte konfronteres de også i omgivelserne med forventninger. Nogle føler sig som en fiasko og har mistet al tillid, al tro og håb, mens andre stadig har gå på mod. 

Mantraet er at lære tillid, en stærk tro på, på trods af vores tidligere dårlige erfaringer. Det vi skal lære er at være med vores længsler og sorg over ikke at være nået dertil endnu, mens vi samtidig har et minimum af tro, der gør at vi konstruktivt kan tiltrække vores mål med sindet. Mål som du ikke kan handle dig til eller udtænke vejen til, hvor universet må på banen og fjerne følelsesmæssige blokeringer og højne logistikken frem til målet.

 

Vi har alle brug for stærk støtte

Med en skarp vejleder ved din side er det muligt for dig at identificere klare og sande mål på alle planer. Og med mindfulness, kreativ tegning og visualisering kan vi tiltrække det, vi ønsker os i livet - alene ved at føle det, vi fokuserer på. Men det kræver oftest hjælp til at komme godt ind i troen på og følelsen af, at vi kommer der - som før sagt - uanset tidligere negative erfaringer. Og at blive ved vores længsler og drømme, frem for at drukne i realiteter og negative tilstande af utilfredshed, svigt, uretfærdighed, frustation, angst, sorg, tristhed, depression mv.

At finde og skabe sin livsvej har altid været et tema for mennesker, men i denne tid er der ekstra pres på at "udkomme" eller at finde vej i alle mulighederne. I et forum sammen med andre mennesker vil du opleve fælles længsler på et eksistentielt plan, for der er spørgsmål, som vedrører alle mennesker, da det handler om vores grundvilkår i det at leve et liv. Mange tilbyder intellektuelle og hurtige svar, og det kan give en del pres og stress, når vi går rundt med spørgsmål om, hvorfor vi ikke kan det, de siger kan lade sig gøre nemt og hurtigt på handleplanet. Men ingen udvikling kan lade sig gøre, hvis vi har mistet troen, og uden at drage vores følelelsesmæssige hjerteenergi ind i processen. Alle succesfulde virksomhedsejere ved dette, og er blevet gode til det hen ad vejen.

Du lærer at være i processer, hvor der ikke er klare svar og håb, med mistillid, livsdilemmaer og fastlåsthed. At være i svære situationer af mangler, men hvor du har fokus på målet, og tør finde tillid frem. 

Synes du det lyder spændende, så deltag i et webinar, et kursus eller i en lille gruppe, og tag hul på opgaven.

 

Gratis webinar i efteråret 2020

Der meldes konkrete datoer ud på følgende facebookside    https://www.facebook.com/Coachcare.Psykoterapeut.Katrine.Boeck/ 

Så like siden og bliv informeret.

Du kan også skrive en sms på 23206983 og skrive ´interesseret i webinar om at finde vej´, samt din email. Så får du en email om næste dato. 

 

 

Online kursus i efteråret 2020

Deltag i et forløb med andre, der også bokser med at finde vej eller veje til målet, hvor du får mulighed for at lytte med - og for dem, der ønsker det, at komme på et mere personligt forløb, hvor I taler sammen og åbner for den værdifulde kontakt med ligesindede. 

Struktur på kurset

Vi starter med en 1:1 samtale a 90 min. på telefonen, hvori vi får indkredset netop din problemstilling. Herefter vil der være en online kursusaften om emnet. Vi afslutter med en 1:1 samtale a 60 min. på telefonen for at få sendt dig godt videre i livet med den viden, du nu står på.

Ønsker du ikke at deltage i online kursusaftenen, kan du blot få tilsendt materialet.

Pris 

3.150 kr.

 

4-6 personers gruppe i efteråret 2020 - mulighed for online gruppe

Kom og mød andre, der også gerne vil i mål med vigtige ting i livet. 

Vi er 4-6 i gruppen for at sikre, at det er trygt at dele og at give sine oplevelser og følelser et udtryk, så det tunge åg ved at lede, mase på, knokle og at udholde frustrationen, kan lettes.  

Struktur for gruppen

Vi starter med en 1:1 samtale a 90 min. på telefonen, hvori vi får indkredset netop din problemstilling. Herefter mødes gruppen to gange gang. Vi afslutter med en 1:1 samtale a 60 min. på telefonen til at få sendt dig godt videre i livet med den viden, du nu står på.

Vi mødes enten online eller som fysisk gruppe i 2860 Søborg (ml. KBH og Lyngby). Bus 6A, 4A og 68 går lige til døren. 20 minutters rejsetid fra Nørreport. 15 min i bil. 

Pris 

4.275 kr.

 

 

Er du interesseret i kurset eller gruppen, så skriv til mig på katbo@coachcare.dk eller send en sms på tlf 23 20 69 83.

Du kan se mere om mig og mine ydelser på facebook:

https://www.facebook.com/Coachcare.Psykoterapeut.Katrine.Boeck/

eller

coachcare.dk

 

Gruppe, samtaler, webinar og kursus varetages af psykoterapeut MPF Katrine Boeck. Mere info om gruppeleder her.

Klik her, hvis du vil følge mig på facebook.

 

Katrine Boeck har en mangeårig baggrund fra erhvervslivet. Mere info om underviser:

https://coachcare.dk/terapeut-kobenhavn-coach-lyngby-profil/

 

Mere læsning om autenticitet og originalitet

https://coachcare.dk/autenticitet-autentisk-psykoterapeut-kobenhavn/

https://levlykkeligt.dk/forum/psykoterapeut_katrine_boeck/er_autenticite...

 

__________________________

Katrine Boeck, Psykoterapeut og parterapeut i København/Lyngby.
Læs mere på: http://coachcare.dk/
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Tiltræk og vælg mere bevidst dine ægte mål - gratis webinar (eller online kursus)