Der ER kun en der kan tiltrække lykke og det ER dig

Er vejen foran eller bag os?
Jeg har i mange år forestillet mig, at jeg kunne vælge at følge forskellige veje her i livet.  Oppe i mit hoved har jeg nærmest forstillet mig livet som en rundkørsel, hvor jeg kunne vælge flere/mange forskellige veje, som allerede var lagt.

Men efter et møde med kvante fysikken i forskellige bøger, og forstålig præsenteret under et foredrag forleden af Birger Grandahl, er jeg begyndt at se verden og vores muligheder i den på en helt anden måde. Hvor er det dog befriende, og hvor giver det dog mening for mig, at se verden igennem kvante fysikken og dens nye opdagelser.

Da jeg så den anden dag faldt over dette billede (billedet øverst) på facebook, så blev jeg igen opmærksom på, at nye tanker og oplevelser af verden er ved at tage form i mig.
Som du kan se, så forestiller billedet en mand, som lægger vejen bag sig. Foran er der ingen vej, kun frisk grønt græs.

Man kunne sige, at manden går på en vej, der ikke er lagt, men som lægges når vejen ER gået. Dette gør manden til et skabende individ af sin egen fremtid, og ikke som en der har valgt, eller er nød til at gå en, på forhånd, bestemt vej.

Kvante fysikken mener at alt er energi, og at denne energi først tager form når vi mennesker tænker, ønsker noget. Ind til da er alt blot en ”kvante suppe” af alverdens muligheder.
Forestil dig at ”kvante suppen” er en gryde af smeltet Guld. I den flydende tilstand kan guldet blive til alt du kan forestille/tænke dig til. En ring, en halskæde, en mønt osv.
Det vil sige, at så snart du tager din ske fyldt med flydende Guld, og heller indholdet ned i en form (støbeform) som du fra din kreativitet, dine tanker, dine ønsker har skabt, så størkner Guldet og du har bragt et ønske, en tanke ind i dit liv.
Så siger et naturligvis sig selv, at negativ tanker/ønsker skaber negative ting, og at positive tanker/ønsker skaber positive ting.
Et eks.
”Åh nej, alle er syge med influenza, bare jeg ikke også bliver det”
Se, der er lige en ting du skal vide om denne ”kvante suppe” - den skaber alt du tænker. Den forstår ikke ordet IKKE.
Kvante fysikken siger, at det er fordi vi lever i et tiltræknings univers, altså vi kan ikke frastøde noget kun tiltrække.  Vi er tiltrukket af jorden og planeterne af hinanden osv.
Hvad tror du så, du tiltrækker med sætningen ”åh nej, alle er syge med influenza, bare jeg ikke også bliver det” præcis - der kun en ting at sige – God bedring.
Hvis du der i mod tænkte ” jeg har et godt og et sundt heldbred, og et stærkt immunforsvar” så er muligheden for at tiltrække det i stedet 100 gange større.

Der er så også lige den ekstra tvist at ”kvante suppen” kun kommunikere via vores hjerte, vores følelser. Så hvis vi ikke tænker/ønsker noget vi kan mærke med hjertet, så bliver støbe processen lang og måske lykkes den slet ikke.

Så hvor vil jeg hen med alt den kvante snak. Jo, det går op for mig, mere og mere for hver dag, at vi mennesker ikke følger vejen - nej vi skaber den selv via vores tanker (negative/positive) vores ønsker, vores intention.
Vi ER ikke ofre på den vej vi tror vi går på - NEJ vi er dem, som skaber vejen for hvert skridt vi tager med de tanker, ønsker og intentioner vi går med. Vejen vi går på ligger bag os og ikke foran os.

”Åh Gud” tænker du måske nu – ”hvor skrækkeligt ” - du kunne også tænke ”Åh Gud for en befrielse, så er der jo ikke noget, der forhindre mig i at skabe en ny og fantastisk slutning på mit liv”
Nuvel du skal måske se på dine tanker, overbevisninger og ønsker, så de tiltrækker alt godt i dit liv. Du skal måske træffe nye valg i dit liv. Du skal måske slutte fred med noget eller nogen, men du kan skabe det, for det er dig, der skaber det liv du lever nu. Valget og ansvaret ER dit.

Jeg ved ikke med dig kære læser, men jeg glæder mig over at vejen ligger bag mig og ikke foran mig, sikke en frihed.


 

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer

Ja Bjarne ,valget og ansvaret er vores eget ..hver eneste dag Det kan være så nemt at give op..når vi nu ønsker og ønsker ...der sker ingenting. Men der er sikkert for de fleste af os mennesker en del tanker er ubevidste. Det tager lige et øjeblik at få det hele pakket ud. Jeg kan nemt forestille mig det ubevidste som et løg..når vi begynder at ændre vore `suppe `tanker bliver løget helt automatisk skrællet af ..og vi dykker stille ind til det ubevidste ..BLIV VED.Life is Good

Hej Bjarne - for mig at se er det helt grundlæggende, når vi går på livets vej, er at holde øje med de programmeringer eller overbevisninger vi indeholder. Når disse er uhensigtsmæssige skal vi tage ansvar og arbejde med dem og få dem opløst. Vi skal tale det underbevidstes sinds sprog på vores vej til et liv med harmoni, glæde og forståelse.

Kære Sara Evers og Pia, Tak for jeres kommentarer.

Da universet kun er et tiltræknings univers så er det helt grundlæggende at undersøge vores "programmering" som du skriver Pia. Når vi ikke oplever livet lykkeligt er der en stor sandsynlighed for at det er en ubevidst overbevisning, som hindre os i at tiltrække det liv vi ønsker.

Ønsker er et andet kodeord som Sara er inde på. Det vi ønsker skal ikke ønskes med hjernen med med hjertet, altså et ønske med HELE kroppen. Universet (kilden) forstår ikke sindet, men hjertet. Det er den helt store grund til at folk ikke synes at loven om tiltrækning virker, deres ønsker er ikke hjerte ønsker, men hjerne ønsker.

Et andet problem er, at det at sende et hjerte ønske ud ikke i sig selv er nok, du må vise at du også vil handle, altså gøre noget for, at det kan ske. Kodeord er kommunikation gennem følelsernes sprog og vilje til handling.

Og JA Sara - giv ikke op på et hjerte ønske - det næste skridt kunne være det sidste for at nå målet. Accepter tiden inden "pakken" bliver leveret.

Kærligst Bjarne

Lykke - Kvante fysikken mener at alt er energi. Læs mere