Stressekspert Majken Matzau

Tilmeld dig Matzau Stresscoachuddannelse Hold 11 København 2019

09/05/2019 - 09:30

Bliv certificeret Stresscoach på Matzau Erhvervspsykologers Stresscoachuddannelse af erhvervspsykolog, direktør og forfatter Majken Matzau

D. 9. - 10. maj starter Matzau Erhvervspsykologer 11. hold op på Matzau Stresscoachuddannelse. 

Matzau Stresscoachuddannelse er med sine 4 moduler – 9 undervisningsdage i alt – den grundigste og mest seriøse Stresscoachuddannelse i Danmark. 

Underviser på uddannelsen er erhvervspsykolog og direktør Majken Matzau – forfatter til en lang række stressbehandlingsbøger om stress, som har revolutioneret tilgangen til stressbehandling i Danmark.

Uddannelsen fører kursisterne igennem alle faser af stressbehandlingsprocessen, herunder den væsentligste af alle: 

At kunne stille en præcis diagnose med en dertil tilhørende prognose og behandlingsplan. Alt for mange stressramte kommer aldrig fuldt tilbage – og dette skyldes forkert rådgivning og behandling hele vejen igennem et stressforløb.

De stresssygemeldte bliver grundlæggende sygemeldt for sent, de bruger deres stresssygemelding forkert, de kommer for tidligt og for voldsomt tilbage, og virksomheden har i den mellemliggende tid ikke fået rådgivning og har ej heller lært det, der skal til, for at medarbejderen ikke ryger ned med stress igen.

På Matzau Stresscoachuddannelse uddannes du i at varetage processen professionelt fra sygemelding til indslusning, og du uddannes i at rådgive og behandle både den stressramte samt virksomheden. Kun ved korrekt behandling og rådgivning – samt læring – i alle led af en stress-sygemelding, kan den massive stressbølge blive vendt.

Stresscoach-uddannelsen henvender sig til konsulenter, coaches, terapeuter, HR-folk, TR-folk og ledere, som ønsker en seriøs uddannelse og træning indenfor stressområdet i et marked, der er er oversvømmet af myter, fejlbehandlinger og forkerte metoder.

Datoer for Matzau Stresscoachuddannelse i København 2019

3 x 2 dages moduler samt 1 x 3 dages modul 

Modul 1: 9. – 10. maj 2019
Modul 2: 13. -14. juni
Modul 3: 22. – 23. august
Modul 4: 9. – 11. oktober

Tilmeld her:https://www.matzau.dk/stresscoachuddannelse/stresscoachuddannelse/

__________________________

Majken Matzau, Erhvervspsykolog

Se mere på http://www.matzau.dk/
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Tilmeld dig Matzau Stresscoachuddannelse - førende stressuddannelse i Nordeuropa