Coaching - Kurser - Loven om Tiltrækning

At leve ud fra tillid eller tryghed - hvad er forskellen?

Har du nogensinde tænkt på, at der er ret stor forskel på at leve ud fra tryghed og ud fra tillid? Og at det har ret meget med ego- og sjæl-snakken at gøre?

Det havde jeg ikke for nogle år siden, indtil en dag, jeg lyttede til min åndelige lærer Kuthumis Agrippas undervisning (han er opstegen mester og underviste dengang via kanaliserede budskaber gennem et medie).

Der forklarede han den dybere mening med, at så mange spirituelt søgende og mennesker inden for den "alternative" verden i det hele taget, ofte lever med en økonomi, der "bare lige hænger sammen".

Og nej, forklaringen var ikke de gængse med, at vi har en overbevisning om, at penge er urene og at det vil besudle vores åndelige søgen, hvis der kom for mange penge ind i vores liv. Altså at "ægte" åndeligt  søgende skal leve i askese, sådan Frans-af-Assissi-agtigt.

Det var heller ikke forklaringen med,  at vi ikke føler os værdige til at leve i overflod. Eller at åndeligt søgende er mere fyldt af fattigdomsbevidstheds-koder end andre mere materialistisk indstillede mennesker. Eller nogen af de andre forklaringer, vi ofte hører eller bruger.

Det var ikke det, Kuthumi formidlede den dag gennem sin undervisning.

Det, han formidlede, var derimod, at vores ascensionsproces (altså den her stigning i vibration, som finder sted i både enkeltindivider og i selve vores planet i disse år) netop handler om, at vi er i gang med at blive dem vi i virkeligheden er.

Og dem vi i virkeligheden er ER kærlighed og overflod. Fordi det Univers, som er vores ophav ER kærlighed og overflod. Og den sande historie om os og universet er, at vi altid er understøttet. Altid er sørget for. Altid er elsket og altid er i fuldkommen sikkerhed.

Sjælens ønske om at udvikle tillid

Sådan er det. Uanset om vi oplever det sådan lige nu og her. Det ved vores sjæl - og vores store selv, som er i kontakt med den sande historie om os og universet.

Og, som Kuthumi forklarede: Vi, som er åndeligt søgende og bevidst i gang med at vende tilbage til dem, vi i virkeligheden er - vores sjæle ønsker, at vi skal mærke denne sandhed om, hvor understøttet og elsket vi er helt ind på celleplan. Helt derinde, hvor vi VED at det er sådan det er - og ikke bare tror (eller håber) det.

Og hvordan får vi den viden ind i vores celler? Ved at erfare det (as always). Erfare det gang på gang på gang på gang. Det er sådan, vi forankrer viden.

Og den erfaring kan vi kun gøre os, når vi oplever - gang på gang på gang på gang - at nu ser det hele lidt utrygt og usikkert ud, og vupti, åh, nu kom der lige nogle penge eller en løsning på mit dilemma, så nu ser det fint ud igen. Tak for det :-)

Når vi har gjort os den erfaring et pænt antal gange - og på egen krop oplevet den kærlighed og kreativitet, hvormed universet understøtter os - så VED vi, at vi er elsket og understøttet. Så har vi taget et vigtigt skridt i vores ascensionsproces. Så VED vi, hvem vi er og hvad der er den virkelige sandhed om livet.

Så har vi på celleplan opnået TILLID til at alt er godt.

Always.

 

Egoets skrøbelige behov for tryghed

Hvis vi til gengæld havde valgt at leve ud fra tryghed - som egoet ofte ønsker - så havde vi ikke haft samme mulighed for den meget store og på mange måder altafgørende personlige transformation af vores egos frygtbaserede overbevisninger (kommer som: der er ikke nok til alle, livet er farligt, jeg skal kæmpe for at overleve, ingen støtter mig - jeg må klare mig selv o.s.v.).

På den måde kan vi sige, at når jeg har halve eller hele millioner på kontoen (eller i værdipapirer eller bygninger el.lign), så begrænser jeg på en måde min egen mulighed for at udvikle den tillid til universet, som er så afgørende en del af min tilbagevenden til sandheden om mig selv og om livet.

Så virker det måske som om, jeg er tryg og sikret, men i virkeligheden lever jeg på et skrøbeligt grundlag, som på mange måder understøtter et frygt-baseret tankesæt (banken kan krakke, mine investeriger slå fejl, huspriserne kan styrtdykke).

Vi kender allesammen Joakim von And som arketypen på sådan et liv - han er jo den mest bekymrede figur i hele Andeby. For netop sine penge. Og kunne nok godt trænge til at udvikle lidt tillid til universet :-)

Kan du se pointen?

Med fare for at fremstille det for sort/hvidt, fordi jeg trods alt har begrænset plads at udfolde det på, så håber, jeg du kan se, at der er en sandhed der, som det kan være vigtigt at få øje på.

Om forskellen på hvad det er, der motiverer vores handlinger - egoets frygt og deraf afledte behov for sikkerhed og tryghed - eller sjælens tillid og kærlighed og deraf afledte mod til at følge hjertet og tage valg, der virker rigtigt indefra.

Og dermed om forskellen på, hvor overfloden i vores liv kommer fra. Indefra eller udefra.

For den indre overflod, der kommer af at leve i kontakt med sjælen - i form af mere mening, mere tilfredshed, mere glæde, kærlighed og begejstring - vil afspejle sig i en ydre overflod - sådan som vi nu hver især opfatter overflod.

Det er simpelthen en naturlov, vi ikke kan komme uden om: Loven om Tiltrækning spejler vores eget vibrationsniveau og sender noget tilbage, der matcher.

Man (jeg) kunne næsten fristes til at sige, at tryghed og tillid er hhv den gamle energis og den nye energis måde at forstå livet på. Og overflod på. Og alt omkring økonomi og penge på. Og livskvalitet og livsglæde på. Og .... (fyld selv ud).

Jeg håber, det giver mening :-)

__________________________

Ianneia Livia Silke Meldgaard
spirituel lærer,coach og sangskriver
http://www.empoweryou.dk
http://www.anerkendendekommunikation.dk
http://www.ianneia.com

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
At leve ud fra tillid eller tryghed - hvad gør forskellen? Læs mere