Psykoterapi - kurser og undervisning

Tilknytning

Blog forfatter

Den tilknytning vi oplever gennem vores opvækst har afgørende betydning for den måde, hvorpå vi knytter os til andre mennesker og agerer socialt i voksenlivet.

Ved at kende til sin egen tilknytningsstil og kunne hjælpe andre med at forholde sig til deres, åbner der sig nye forståelser og samtalerum, som er givende at udforske i relationsarbejde.

Tilknytning er en grundlæggende del af det at være menneske og derfor også et helt fundamentalt aspekt i mit virke som psykoterapeut. Ved at være opmærksom på mit eget tilknytningsmønster, giver det mig mere dybdegående forståelse for de relationer, jeg indgår i. På den måde bliver det muligt at give empatisk og bedst mulig støtte til de mennesker, jeg taler med.

Min samarbejdspartner Peter Munk og jeg har gennem en lang årrække udbudt et tredages tilknytningsseminar, hvor vi går i dybden med at forstå, hvordan tilknytning skabes og kan ændres, samt hvor meget indflydelse tilknytning har på vores relationer og væren i verden. Vi bliver klogere på at identificere vores egne tilknytningsmønstre, og Peter og jeg trækker på vores erfaring med at anvende dette i en psykoterapeutisk praksis.

Kurset afholdes fra d, 5.-7. maj 2017 på Havnegade 49. Læs mere om tilknytningsseminaret her

__________________________

De bedste hilsner,
Meriam Al-Erhayem
Psykoterapeut MPF
Læs mere på: http://meriamalerhayem.dk/
+45 26 16 61 11
www.meriamalerhayem.dk

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Sociale relationer - bliv klogere på dine tilknytningsmønstre. Læs mere