Tilbud - Lev & tænk enkelt og invester dine penge

Online-kursus & workshop - Lev & tænk enkelt og invester dine penge (Kun få pladser tilbage - snart udsolgt).

Heldagsworkshop lørdag d. 14. september 2019 i København fra kl 10-16 - Lev & tænk enkelt – bliv klædt på til at investere og led dig selv i en ønsket retning.

Se video om online-kursus her https://pernillewahlgren1.simplero.com

Læs mere om online-kursus og workshop på www.pernillewahlgren.dk

Kom med når etnolog og investor Pernille Wahlgren og psykolog Jane Bækgaard med udgangspunkt i deres kommende bog: Lev & tænk enkelt giver dig råd om at forholde dig åbent til dit liv, dine tanker og dit forbrug. Det er en ”stop-op-dag”, hvor du ser din levevis efter i sømmene og sætter fokus på dine drømme og ønsker.

I vil få adgang til Pernilles personlige aktiehistorie og får opskriften på, hvordan det er lykkedes hende at ”pensionere” sig i en alder af 44 år. Jane vil ud fra sine erfaringer, som psykolog i mere end 30 år, fortælle om den utroligt store påvirkning vi mennesker har på os selv. På godt og ondt. Hvordan kan vi undgå at spærre for vores egen livsudfoldelse og livsglæde?

I workshoppen giver Jane og Pernille konkrete råd fra eget liv til at se på, hvordan du bruger dit liv og dine penge, samt fortæller om glæden ved at leve med mindre, for til gengæld at være økonomisk uafhængig.

Vi arbejder med personlige ønsker og mål, samt forberedelse til, hvordan du får dem realiseret. I workshoppens anden del lærer du alt hvad du skal vide for at kunne gå hjem og investere i aktier. Og du vil får ideer til, hvordan du kan stå med 250.000 kr. om ti år. Måske endda uden mærkbare afsavn.

Det handler om, hvordan du kan undgå at bruge ”dumme” penge i din dagligdag - for til gengæld at opnå mere af det, som du virkelig ønsker.

Pris: 2.500 kr. inkl. moms. Prisen inkluderer fuld adgang til online-kursus både før og efter workshoppen, samt lækker forplejning til alle måltider og pauser under workshoppen. Begrænset antal pladser.

Sted: VILLA KULTUR Krausesvej 3, 2100 København Ø Køb Online-kursus og workshop nu og spar 1000 kr.

__________________________

Pernille Wahlgren
Aktieinvestering kurser, workshop, foredrag 1:1 Investor Coaching
http://www.pernillewahlgren.dk

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Tilbud - Lev & tænk enkelt og invester dine penge