Tidslomme

Tidslomme, - det er et sjovt ord. Time warp hedder det på engelsk, époque på fransk, tid varp på svensk.

Nogle gange oplever man ting, hvor man føler, at man er i en tidslomme.

En lille lomme i tiden, hvor alt står stille og kun det menneske man sidder overfor eksisterer.  En lomme, hvor alt kan ske, hvor alt er muligt og man kan plukke stjerner.

Hvis det sker for dig, så tag rigtig godt vare på dette øjeblik i tidslommen, - gem det i dit hjerte og tag det frem, når du trænger til at blive fyldt med energi.  Du vil mærke, at du fyldes af inderlig glæde ved mindet, og at du kan lade op af energien fra dette minde.

Smag på det

Hold det i din hånd

Løft det højt og lad det skinne over dig

Værdsæt øjeblikket igen og mærk, at det ikke slipper dig, men kommer tilbage til dit hjerte, hvor det vil tage bo og hvis du tager det frem fra tid til anden og smager på det igen, så vil du mærke at det brænder med uformindsket styrke.

Nyd din tidslomme – magiske ting kan ske __________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer

Hej Karin

Ja dette fænomen tror jeg at vi alle har prøvet. Det er så smukt at blive mindet om at vi har så unikke evner i vores sind og at du med dette indlæg minder os om det, det er så dejligt.Jeg vil i dag finde en af mine små "gamle" tidslommer frem og sætte mig ind i den tilstand og nyde det, men jeg vil også i fremtiden søger flere tidslommer.

Disse tidslommer minder så meget om meditative tilstande, blot med den forskel at her er ofte et andet menneske involveret, ikke nødvendigvis, men ofte, det gør dette moment helt unikt og der bliver næsten tale om ren lykke.

Tak fordi du bringer lyset ind i mit hjerte med denne fine indsigt

 

Kærligst Merete  

 

Hej Merete

At bringe lyset ind i folks hjerter er virkelig noget, der gør livet værd at leve.
Mange tak for din kommentar. :O)

- karin_phokus

Tidslomme