Tidslinjekursus NLP: Det gælder din fremtid

02/10/2018 - 18:00

Som noget nyt introducerer NLP Huset et aftenkursus i NLP's tidslinjemetode, hvor du har mulighed for at opdage – og måske justere – den måde, du oplever dit liv på i forhold til dimensionerne fortid, nutid og fremtid.

Kendetegnende for NLP er, at modellerne i høj grad retter sig mod det ubevidste. Vores ubevidste bevidsthedslag er i mange tilfælde mange gange stærkere end de bevidste. Ved at arbejde med de ubevidste lag direkte gennem NLP øvelser, sker forandring og udvikling meget lettere og hurtigere, end gennem samtale.

Målgruppe
Alle er velkomne – eneste krav er, at du har lyst til at arbejde med dig selv i en gruppe af andre nysgerrige og lærevillige mennesker.

Hvis du uddannet i NLP og er begyndt at have klienter, vil kurset være en god repetition og inspiration til dit arbejde som coach eller terapeut.

Form
På vores tidslinjekursus skifter vi mellem teoretiske oplæg, praktiske demonstrationer og øvelser i mindre grupper.
Aftenen er bygget op med skiftevis teoretiske oplæg, praktiske demonstrationer og øvelser i mindre grupper.

Udbytte
I løbet af dette tidslinjekursus får du kendskab til og træner andre perspektiver på verden og på dit liv, end du normalt anvender i din hverdag. Nye perspektiver giver mulighed for nye grundopfattelser og nye handlemuligheder – og i sidste ende en fremtid, som du selv har valgt.

Stressforebyggelse
De modeller, vi arbejder med, giver også perspektiver på, hvordan du kan ændre en stressende hverdag til en hverdag med større ro i sindet.

Indhold
NLP har længe været forud for sin tid. I dag støtter moderne hjerneforskning tanken om, at vi via den måde, vi tænker og forholder os på, har meget stor indflydelse på vores mentale helbred og på vores mulighed for at præge vores egen udvikling.

Hjernen er populært sagt ”plastisk”, dvs. den vokser og tilpasser sig den måde, vi bruger den på. Hvis vi træner hjernen i at se farer og begrænsninger, er det det, den bliver god til. Hvis vi træner den til at se muligheder og trivsel, så er det det, den bliver god til.

Som grundmodel anvende vi på kurset NLP’s måde at arbejde med vores tidsopfattelse – det vi kalder for vores tidslinjer. Vores tidsoplevelse har meget stor indflydelse på vores indre tilstand og på vores måde at forholde os til både nutiden og fremtiden på.

Vi vil desuden bl.a. anvende følgende NLP modeller:

Neurologiske Niveauer med fokus på værdier og identitet
Perspektivskift gennem postitionsøvelser
Ankring
Overbevisningsarbejde

Næste skridt
Hvis du har lyst til at lære mere om NLP efter dette kursus, kan vi varmt anbefale, at du fortsætter på vores NLP Practitioner / NLP Business Practitioner uddannelse.

Workshoppen koster kr. 250. Læs mere her: https://www.nlphuset.dk/uddannelser/nlp/tidslinjekursus/

__________________________

NLP Huset, uddannelser i coaching, NLP, Enneagrammet m.fl.
Se mere på http://www.nlphuset.dk/
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Tidslinjekursus med NLP teknik. Læs mere her