Tickled by life

Jeg elsker udtrykket "Tickled by life"

Jamen, det er da sådan man skal vælge at leve. Jeg vælger at se alle de små "tickles", som livet giver mig, og ikke mindst fordi jeg vælger at se dem.

Jeg vælger at leve livet fremadrettet, og jeg vælger lykken aktivt hver dag. Jeg vælger at se de postive vinkler i lviet, fremfor for at fokusere på alt det der ikke virker.

Gang på gang bliver jeg bekræftet i, at jeg træffer de rigtige valg. Jeg bliver kontaktet af fantastiske og inspirerende mennesker, som glædes over min ord og handlinger, og som jeg gør en forskel for.

Kan man blive mere lykkelig, - ja, det kan man faktisk. Ved at vælge at lykken for dig selv, så smitter det til andre. Jamen er det ikke mageløst. Tænk at det kan være så enkelt, vælg at gøre det der gør dig glad, find lyspunkterne omkring dig og så breder det sig som ringe i vandet.

Find det sted der giver dig energi, og bad i det! Jeg danser hiphop. Ja tænk en gang, en hiphop dansende coach midt i 40'erne der danser hiphop på konkurrenceplan. :O)

Det er virkelig at blive "tickled by life" til overflod - at være sammen med folk, som glædes ved dansen er skønt. Det er skønt at give den gas til træning og ekstra skønt at give den gas til turneringer, hvor gevinsten af træningen skal høstes.

Jeg indrømmer blankt - jeg er ikke det fødte konkurrence menneske ... Hvis jeg har været på gulvet og gjort mit bedste og lidt til, så betyder det mindre hvilken placering vi får. Så jeg har en indre glæde, som gør mig så høj, at trangen til 1. pladsen viger.

Alle vil da helst have en 1.plads, men dybt skuffet ... ikke jeg. Hvis jeg ved, at jeg har danset det bedste jeg kunne, så jeg "tickled by life" eller høj af livet, som er det bedste udtryk, jeg kan oversætte det til.

Hvordan fylder du energi på dit liv?

Hvordan bliver du "tickled by life?

Kom glad og gerne med dine kommentarer, husk glæde smitter :O)


 

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Tickled by life