Thetahealing Helle Brinch

ThetaHealing uddannelse og kurser - Charlottenlund

05/03/2021 - 09:30

ThetaHealing® er nok verdens mest effektive metode til forløsning af negative og begrænsende overbevisninger. 

 

ThetaHealing er en sammensmeltning af clairvoyance, healing og terapi og kan både anvendes til eget behov og som behandler. Du vil som udøver lære at anvende clairvoyancen terapeutisk til at “se”, hvilken grundoverbevisning du/klienten har, som er roden til den skabte ubalance eller tilstand. Du anvender så det, du “ser”, til at stille klienten spørgsmål, som hjælper til at komme helt ned til roden af problemet. Her heales den overbevisning, der ligger i underbevidstheden og påvirker den fysiske, mentale eller psykiske ubalance.

Som et af de stærkeste redskaber vil jeg lære dig at finde læreprocessen i enhver relation/hændelse og bruge denne til at forløse den enkelte hændelse, negative relation eller traume - og ydermere skabe grobund for en eventuel tilgivelse.

Da vores overbevisninger har betydning for vores psykiske og fysiske helbred, samt hvilket liv vi tiltrækker, vil en ændring af dine overbevisninger påvirke alle aspekter af dit liv.

ThetaHealing anbefales og understøttes videnskabeligt af PhD Bruce Lipton, der er forfatter til bogen “Intelligente Celler”. Under healingen er klient og udøver i theta-hjernebølger, som sammen med energetisk arbejde, ifølge Bruce Lipton, er hovedbestandelene i transformerende behandling (Læs dokumentation om ThetaHealing. Dette forklarer, hvorfor ThetaHealing er populært og udbredt i 123 lande.

 

Basis kursus:          05. – 07. marts                kr 4.600,-
Advanced kursus:     26. – 28. marts               kr. 4.600,-
Dig Deeper:              24. – 25. april                  kr. 3.400,-
Manifestation:           21. – 22. maj                  kr 3.400,-
Master Class:           18. – 20. juni                   kr. 4.600,-  

 

Kurserne foregår fredage 10.30 – 17.00, lørdage 9.30 – 16.45 og søndage 9.30 – 16.15. Sted: Myyoga, Hyldegårdsvej 29, Charlottenlund (Myyoga). NB: MasterClass foregår på Strandvejen 118, 1. Snekkersten.

Læs mere her: https://www.hellebrinch.dk/thetahealing-uddannelse-2021/

Eller kontakt Helle Brinch på 22431717.

__________________________

Helle Brinch, Psykoterapeut MpF, ThetaHealer Instruktør, Hypnoterapeut, HD A
Læs mere her: http://www.hellebrinch.dk/
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
ThetaHealing uddannelse/kurser Charlottenlund - Ændre dit og dine klienters liv