Intuitiv mentor Eva Gøttrup

Thetahealing - styrkelse af sind, krop og sjæl

Blog forfatter

Thetahealing er en energi healingsform. Det er på en gang en meditationsteknik og en spirituel filosofi, uden at den på nogen måde er bundet op til en specifik religion.

Med Thetahealing kan jeg træne dit sind, din krop og din sjæl. Det gør jeg ved at hjælpe dig med at finde ud af, hvilke begrænsende overbevisninger du holder fast i, i din underbevidsthed, rense din underbevidsthed for overbevisningen og i stedet indsætte positive tanker og følelser, der vil understøtte dig i, at kunne leve det liv, du ønsker, gøre de ting du drømmer om og være den bedste udgave af dig selv.

Med andre ord kan jeg med Thetahealing teknikken med meditation og bøn hjælpe dig med at få en mere positiv livsstil og bedre harmoni i dit sind, din krop og din sjæl.

Når du kommer hos mig, vil jeg typisk spørge dig om tilladelse til at lave en intuitiv scanning af dig. Vi vil arbejde med det tema, du bestemmer eller måske vil der her vise sig et tema, der presser sig endnu mere på. Vi vil arbejde med, hvad det er for begrænsende overbevisninger, der har udløst din udfordring og jeg vil ændre de overbevisninger hos dig, som vi sammen finder frem til er kernen i din udfordring. Jeg vil vise dig, hvordan jeg kan muskelteste din krop. Kroppen spejler nemlig dine underbevidste overbevisninger, så kroppen og musklerne vil svare på hvad din underbevidsthed tror på. Overbevisninger som dit bevidste jeg ofte vil afvise som irreelle og fjollede, men som ikke desto mindre er med til at styre dit liv og dine handlinger og i nogle tilfælde også at gøre dig syg eller i fysisk ubalance.

Healingen foregår mellem dig, mig og den skabende energi. Intet bliver ændret uden din mundtlige tilladelse. Der kan foregå store ændringer på meget kort tid, men du skal også være klar over, at fordi dette er et samarbejde og et arbejde, der også afhænger af, hvad du er klar til at modtage, kan det tage flere sessioner at nå helt ind til kernen af en bestemt udfordring. Afhængig af hvem du er, og hvad det er for udfordringer du har.

Da Thetahealing arbejder med energier kan det både foregå ved et personligt møde eller det kan foregå på afstand f.eks. over telefonen eller Skype. Du kan derfor booke en session uanset hvor du befinder dig.

Hør hvad Helle siger om mit arbejde:

”Jeg har nu to gange haft fornøjelsen af at få Theta-healing af Eva.
Som clairvoyant med ønske om at holde foredrag og lave klarsynsaftener, så var det yderst uhensigtsmæssigt, at jeg havde en mærkelig indre modstand mod at stille mig op og blive for synlig med, hvad jeg kan. En modstand, som jeg ikke havde haft succes med at forandre med de almindelige terapi-former. Jeg syntes, at jeg havde alle de rigtige overbevisninger, men alligevel lavede jeg undvigemanøvrer.

Første gang fik jeg healing på problemets kerne – og anden gang på det, der havde ligget og gemt sig nedenunder.

Eva har en rigtig behagelig måde at være på, og hendes indfølingsevne er unik.
Jeg følte mig derfor dejlig støttet i at afdække udløserne til min uønskede adfærd, og det blev hurtigt tydeligt, at mit hoved måske troede på overbevisningen, men det gjorde min krop ikke.
Efter to behandlinger, så var min krop også overbevist og klar til at være med ;-)
Eva måtte både ind og håndtere knubs fra min opvækst – og en angst for at bliveforbandet og brændt på bålet som heks ;-)

Jeg har det nu helt anderledes, når jeg sidder og booker aftenarrangementer i efteråret.
Det største bevis på healingernes effekt var efter min mening, at da jeg skulle skrive denne anmeldelse, så kunne jeg ikke engang huske, hvad mit problem dengang  var (og der var kun gået to måneder , siden vi startede) ;-)

At Eva så også kan arbejde via Skype er et kæmpe plus ;-)”

Siger Helle Lerche, hellelerche.dk

Hvis du kunne ændre noget som helst i dit liv, hvad ville det så være?

Hvis du er klar til at ændre det nu – og hvorfor skulle du vente? – så skynd dig at booke en session

Læs mere om Eva Gøttrup og Thetahealing her:

__________________________

Eva Gøttrup, Intuitiv mentor, spirituel terapeut, Thetahealer, refleksterapeut
Se mere: http://www.evagottrup.dk/

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Thetahealing - styrkelse af sind, krop og sjæl