Thetahealing Helle Brinch

THETAHEALING KURSUS PÅ BALI

13/10/2016 - 09:00

THETAHEALING PÅ GUDERNES Ø BALI

Kontakt, kreativitet, kærlighed

Healing betyder for mig "at give slip", og i vidunderlige omgivelser tilbydes du nu at lære at give slip på gamle energier og overbevisninger, du ikke længere har brug for ved at deltage på dette helt unikke kursus i ThetaHealing, der undervises på dansk, i smukke, eksotiske omgivelser med udsigt ud over junglen i den spirituelle og kulturelle by Ubud på Bali

images-2

Pris for 3 dages kursus inkl. certificering på lækkert resort med
stor pool, luksus frokost, frugt og drikkevarer er kun kr. 4000,- ved tilmelding og betaling inden d. 20. august. 

VIND KURSUS I THETAHEALING: Fortæl på FACEBOOK hvorfor du ønsker at deltage på kurset i ThetaHealing, og deltag i konkurrencen om at vinde et Basis kursus i ThetaHealing på Bali (præmien er ekskl. fly og overnatning): FACEBOOK

533a423d

På basiskurset vil du lære alle de grundlæggende teknikker i ThetaHealing som overbevisningsarbejde, følelsesarbejde, at lave healinger samt clairvoyance. Du kan læse meget mere om basiskurset her.

Formålet med dette kursus er at hjælpe dig til at slippe de overbevisninger der ikke er sande for dig, at slippe gammel karma og finde ind til den sande person du er, så du bedre kan finde dit livsformål - og leve et liv i glæde og kærlighed.

Efter kurset, vil du blive certificeret ThetaHealer. Basiskurset er ment som et introduktionskursus til de øvrige kurser i ThetaHealing; Advanced kursusManifestation & Overflod, men kan dog også tages alene med stort udbytte. Får du lyst til at arbejde med ThetaHealing har jeg også skabt en Master Class, sammensat af de vigtigste elementer for at kunne virke som behandler.

Læs tidligere kursisters udtalelser her.

Overnatning
Der er mulighed for at bo på resortet i lækre dobbeltværelser fra d. 12/10 - 17/10 for kr. 460,- pr. nat. Prisen er for et dobbeltværelse med eget badeværelse og morgenmad. Pris for delt 3-sengs værelse er kr. 170 pr. nat. Resortet ligger 2 km fra Ubud med fantastisk udsigt til rismarker og i gåafstand til restaturanter. Der er et begrænset antal overnatningspladser.

6f

Program
Vi starter hver morgen kl. 9.30 med en skøn morgenmeditation, hvor du vil lære at meditere på særligt høje frekvenser og nå det jeg kalder "7 plan", som er der ThetaHealing udføres fra. Vi "arbejder" til kl. 13.00 hvor der serveres skøn frokostbuffet og holder pause til kl. 14.15, hvor du er fri til at nyde poolen, lave lidt yoga, bestille en massage etc. Derefter arbejder vi videre til kl. 17.00. Aftenen er til fri disposition. Der kan bestilles mad på resortet og restauranter er i gåafstand.

Fly
Jeg vil anbefale at flyve med Singapore Airlines, der flyver med ét stop for ca. kr. 5.500. De kan bookes billigst gennem Supersaver. Jeg flyver fra København d. 11. oktober kl. 12.30 og ankommer på Bali d. 12/10 kl. 11.00. Ankommer du samme tid, og overnatter på stedet, er transport fra lufthavn inkluderet i prisen. Ellers kan transport arrangeres for kr. 200,- pr. bil.

Tilmelding
Prisen inkluderer Viannas bog samt dansk kursusmateriale. Prisen for kurset er kr. 4500,- efter d. 20. august. Der er begrænset antal pladser, så tilmeld dig snarest via mail til heartacademy.dk@gmail.com og ved betaling på reg nr: 6301 kontonr: 0001705822 (Husk at påføre navn og telefonnummer). Du er meget velkommen til at ringe på tlf: 2243 1717, såfremt du ønsker at høre mere om kurset.

Jeg har oprettet en gruppe på Facebook, der hedder "ThetaHealing på Bali", hvor du kan koordinere fly med andre deltagere.

Prisen for kursister, der har taget basis kurset hos mig, er kun kr. 900,-, - der er dog et begrænset antal "repetitionspladser".

images-3

__________________________

Helle Brinch, Psykoterapeut MpF, ThetaHealer Instruktør, Hypnoterapeut, HD A
Læs mere her: http://www.hellebrinch.dk/
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
ThetaHealing, basis, advanced, manifestation, healing, clairvoyance, kursus, Vianna Stibal Bali