Thetahealing Helle Brinch

ThetaHealing kurser og uddannelse, Charlottenlund

23/02/2018 - 10:30

THETAHEALING UDDANNELSE / KURSER I KØBENHAVN

ThetaHealing kurser & uddannelse

Gå ind i 2018 med - nok verdens mest effektive uddannelse - hvor du vil lære forunderlige teknikker til healing og transformation af dig selv og dine klienter.

I ThetaHealing forenes terapi, healing, coaching og clairvoyance i en fantastisk effektiv og transformerende enhed, hvor det healende arbejde sker i kontakt med den universelle energi. Når du har kontakt med den universelle energi, vil du blive spejlet i din højeste sandhed, potentiale og livsmission og alle falske overbevisninger og identiteter/roller kan forløses.

Som ét af de stærkeste redskaber, vil jeg lære dig at finde læreprocessen i enhver relation/hændelse og bruge denne til at forløse den enkelte hændelse, negative relation eller traume og ydermere skabe grobund for tilgivelse af dig selv og andre. Du vil desuden lære at identificere destruktive overbevisninger samt en metode til at finde ned til kernen af dem, så de kan forløses og erstattes med sande og konstruktive overbevisninger.

ThetaHealing understøttes videnskabeligt af PhD Bruce Lipton, der er forfatter til bogen "Intelligente Celler". Under healingen er klient og udøver i theta-hjernebølger, som sammen med energetisk arbejde, ifølge Bruce Lipton, er hovedbestandelene i transformerende behandling.

Uddannelsen er opdelt i to hoveddele, hvor den ene især henvender sig til dig der ønsker at anvende healingen til eget behov og en overbygning til dig der ønsker at anvende healingen som behandler.

Læs mere her: http://www.hellebrinch.dk/thetahealing-uddannelse/thetahealing-i-kobenhavn-18/

Lys & kærlighed

Helle Brinch

__________________________

Helle Brinch, Psykoterapeut MpF, ThetaHealer Instruktør, Hypnoterapeut, HD A
Læs mere her: http://www.hellebrinch.dk/
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
ThetaHealing kursus/uddannelse; clairvoyance, healing samt omprogrammering af negative overbevisninger