Thetahealing Helle Brinch

ThetaHealing kurser

Blog forfatter

I ThetaHealing forenes terapi, healing, coaching og clairvoyance i en fantastisk effektiv og transformerende enhed, hvor det healende arbejde sker i kontakt med den universelle energi. Når du har kontakt med den universelle energi, vil du blive spejlet i din højeste sandhed, potentiale og livsmission og alle falske overbevisninger og identiteter/roller kan forløses.

Som ét af de stærkeste redskaber, vil jeg lære dig at finde læreprocessen i enhver relation/hændelse og bruge denne til at forløse den enkelte hændelse, negative relation eller traume og ydermere skabe grobund for tilgivelse af dig selv og andre. Du vil desuden lære at identificere destruktive overbevisninger samt en metode til at finde ned til kernen af dem, så de kan forløses og erstattes med sande og konstruktive overbevisninger. Da vores overbevisninger har betydning for vores psykiske og fysiske helbred samt hvilket liv vi tiltrækker, vil en ændring af dine overbevisninger kunne påvirke alle aspekter af dit liv.

ThetaHealing understøttes videnskabeligt af PhD Bruce Lipton, der er forfatter til bogen “Intelligente Celler”. Under healingen er klient og udøver i theta-hjernebølger, som sammen med energetisk arbejde, ifølge Bruce Lipton, er hovedbestandelene i transformerende behandling.

Uddannelsen er opdelt i to hoveddele, hvor den ene især henvender sig til dig der ønsker at anvende healingen til eget behov og en overbygning til dig der ønsker at anvende healingen som behandler.

Kursusrækken afsluttes med en MasterClass, hvor jeg vil inddrage elementer fra psykologien, coaching, gestaltterapi samt østlig og vestlig filosofi i undervisningen, så du får en bred og effektiv uddannelse i at skabe personlig transformation. Den sidste dag afsluttes med supervision, hvilket er utroligt givende og lærerigt. Alle moduler kan tages særskilt.

 

Læs mere her: http://www.hellebrinch.dk/thetahealing-uddannelse/thetahealing-uddannelse-foraret-2019/

"Jeg fik bare lyst til at sige TAK for et helt igennem fantastisk kursus i Theta healing i weekenden. Du er bare en sindssygt dygtig underviser, og jeg elskede kombinationen af din skarphed og din åbenhed – at du virkelig bare siger højt “VI KAN ALT”, at du tænker STORT, også på vores vegne, og at du formår at kombinere dette med et meget trygt, hjertevarmt og legende space, hvor man TØR give slip og lege. Det har jeg ikke mødt på et kursus før, så du kan virkelig noget i en liga for sig". Mette Back

 

"Jeg har deltaget i ThetaHealing uddannelsen hos Helle Brinch og jeg er blevet beriget, berørt og betaget af hele uddannelsen og ikke mindst Helles undervisning.
Helles evner er dybsindige, bemærkelsesværdige, indsigtsfulde og healende og alt dette har hun formået at give videre til os. Jeg kan på det varmeste anbefale Helle Brinch, Heart Academy og ThetaHealing" -Helle Betina Nørgaard

 

__________________________

Helle Brinch, Psykoterapeut MpF, ThetaHealer Instruktør, Hypnoterapeut, HD A
Læs mere her: http://www.hellebrinch.dk/

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Kurser i ThetaHealing - bliv certificeret ThetaHealer, og brug det til at skabe dit liv.