Thetahealing Helle Brinch

ThetaHealing Basis kursus i Aarhus

31/08/2016 - 10:30

THETAHEALING BASIS KURSUS I ÅRHUS  

Når du ændrer dine overbevisninger, ændrer du dit liv. 

På basiskurset vil du lære alle de grundlæggende teknikker i ThetaHealing som overbevisningsarbejde, følelsesarbejde, at lave healinger samt clairvoyance. Du vil lære at komme i Theta-hjernebølger, at teste og ændre ubevidste overbevisninger og erstatte dem med nye, at arbejde med de 4 overbevisningsniveauer, (kerne-, genetisk-, historisk- og sjæleniveau), at arbejde med DNA, lave chakrahealing, arbejde med skytsengle, lave fremtidslæsning og meget mere… Du vil lære hvordan du laver sessioner på andre og ikke mindst, hvordan du arbejder med dig selv og bedre kan støtte dig selv i livet. Efter kurset, vil du blive certificeret ThetaHealer.

Underviser: Helle Brinch har arbejdet med terapi, hypnose, krops- og energiterapi, healing samt ThetaHealing de sidste 11 år, og undervist i ThetaHealing de sidste 5 år.

Datoer:  31/8 – 2/9: (onsdag kl. 10.30 – 17.30, torsdag og fredag kl. 9.30 – 17.00)

Adresse: Osal Ling, Fredensgade 39, Baghuset
Pris for kurset er kr. 4.200,-.

EARLY BIRD RABAT: Ved tilmelding og fuld betaling for kurset inden d. 31/7 er prisen kun kr. 3.900. KÆRESTE /VENNERABAT: 2 personer for kr. 7.200 v. samtidig tilmelding og betaling inden 31/7.

Ønsker du efter basis kurset at tage de øvrige kurser i Advanced ThetaHealing og Manifestation & Overflod, kan du tage de øvrige kurser for kr. 5.500,-, såfremt de tages samlet.

Du kan læse mere på www.hellebrinch.dk eller ringe til mig på tlf: 2243 1717. Du er også velkommen til at skrive på heartacademy.dk@gmail.com.

__________________________

Helle Brinch, Psykoterapeut MpF, ThetaHealer Instruktør, Hypnoterapeut, HD A
Læs mere her: http://www.hellebrinch.dk/
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
ThetaHealing kursus, Theta Healing uddannelse, ThetaHealing Århus