Psykoterapeut i Helsingør

Theosis Healing

Jeg er uddannet Theosis-healer hos amerikaneren Paul Skorpen, stifter af Institut af Mysticisme and Healing. Paul Skorpen er elev af Daskalos, den nu afdøde kendte græske mystiker og healer på Cypern.

Healingen bygger på Daskalos’s visdom og teknik, og omfatter healing af både organer, chakra og energistrukturer. Healingen kan hjælpe med at lindre både fysisk og psykisk smerte, skabe balance og udrense begrænsende og uhensigtsmæssige mønstre. Healingen kan således ske på både et fysisk, mentalt, emotionelt og spirituelt plan.

Healingen foregår i en omsorgsfuld og tryg atmosfære, hvor du ligger svøbt ind i et tæppe på en briks, mens jeg lægger mine hænder forskellige steder på din krop. Selve healingen tager ca 40-45 minutter men healingen vil arbejde videre i dig de næste dage.

Behandlinger kan gives som enkeltbehandlinger eller ved akut sygdom som et forløb på tre gange med 2-3 dage mellem hver behandling. Når der ønskes et dybere transformerende arbejde anbefales dog syv behandlinger med 3-5 uger imellem hver behandling. Det giver langt det bedste resultat.

Frem til 24. december får du 30% rabat på behandlingerne. Fratrukket rabatten koster en behandling 500,-kr.

 

__________________________

Anette Siff Eskildsen
Psykoterapeut MPF, Aura Soma terapeut, spirituel healer
Læs mere på http://anettesiff.dk/

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Theosis Healing