test email

Kære [firstName] [lastName]

I denne e-mail fortæller vi dig hvordan du fornyer din profil på levlykkeligt.dk

Tak fordi du gennem mere end 30 dage har bidraget til at teste levlykkeligt.dk's nye services. Det er nu tid til at forny din profil så du bevarer din Pro profil. Du kan også vælge at blive mere synlig ved at opgradere til en Super Pro. Hvis du ikke fornyer eller opgraderer giver vi dig automatisk en begrænset gratis Free profil. 

Din [membershipName] profil udløber den [expirationDate]. Forny din profil ved at klikke på dette link: [renewLink]


Ønsker du både at bevare og forøge din synlighed for søgning på nettet? Så anbefaler vi at du vælger en Pro eller Super Pro profil som er de eneste profiler der fører de besøgende videre fra din profil til din hjemmeside. Samtidig bevarer du din søgeordsoptimerede profiltekst og profilsider m.m.m. Linket fra din profil til din hjemmeside er altafgørende for at sikre dig en fortsat høj placering og sandsynlighed for at blive fundet først på nettet generelt. Derudover medfølger at vi som eneste netværk giver dig 10 unikke marketingsservices og meget mere, så du bliver super synlig 

Om profilerne:


SUPER PRO per måned - 239 kr. + 59,75 kr. (moms) = 298,00 kr. inkl. moms/måned:
For dig der vil have din virksomhed i første række.
 Med topplaceringer i begge brancheindekser (For private og For virksomheder) bringer du flere besøgende til din profil. Du får enestående hjælp fra os der både vil øge din synlighed og aktivere kunders opmærksomhed. Dertil unikke og ubegrænsede markedsføringsmuligheder; profiltekst, profilsider, søgeord, præsentationsvideo på profil og på forsiden af Levlykkeligt m.m.m.
 
PRO per måned – 99 kr. + 24,75 kr. (moms) = 123,75 kr. inkl. moms/måned:<br>
Med adgang til næsten features på Levlykkeligt inklusiv skrivehjælp til tekster, interne marketing online kurser m.m., står du stærkt. Du bliver fremhævet i indeks lige under Super Pro profilerne. Plus at din synlighed på nettet generelt bliver betydeligt boostet. 

FREE Gratis - Profilen er for dig der fremovermåske er ved at prøve din business eller netværket af. Måske studerer du til coach, psykoterapi, psykolog e.lign. En Free er i forhold til Pro og Super Pro i det hele taget placeret bagerst i køen på nettet og på Levlykkeligt (fx uden link til hjemmeside). Så Free Profilen er for dig som ikke lige nu vil gøre en ekstra indsats for at blive fundet af kunder. Men da det stadig er en ”professionel” profil, har vi åbnet op for at du fx kan blogge, og oprette et ikke-kommercielt (gratis) arrangement eller tilbud. Så under alle omstændigheder er det af stor værdi at have en profil på levlykkeligt.dk, da det er Danmarks største og mest aktive netværk inden for feltet med mange tusinde besøgende.Vælg mellem to automatiske betalingssystemer for din profil:1. For VISA kort, bruger vi PayPal - verdens mest benyttede VISA betalingssystem- for månedlige betalinger.

For de månedlige betalinger har vi valgt PayPal. Paypal er den sikreste og nemmeste måde for dig at betale via internettet uden at modtageren ser dit kreditkort- eller bankkontonummer. Med over 200 millioner brugere er PayPal også verdens mest benyttede betalingssystem. Med en PayPal konto oplyser du kun dine kreditkortoplysninger én gang, derefter sker den månedlige betaling for din profil helt automatisk, indtil du annullerer eller ændrer din profiltype på Levlykkeligt.dk. 

Det smarte ved en PayPal konto er at du også kan bruge den til  at  betale for andre ting du køber over nettet - uden igen  at skulle oplyse og indtaste dine kortoplysninger. Du kan læse mere om  PayPal på deres danske hjemmeside her: Paypal.dk <https://www.paypal.com/dk/cgi-bin/webscr?cmd=xpt/Marketing/general/NewConsumerWorks-outside

Klik her for at betale via PayPal. 
Forny din profil ved at klikke på dette link: [renewLink]

 
2. For direkte bankoverførsler bruger vi Levlykkeligt.dk's eget betalingssystem - for et halvt eller et helt år.

Du kan også betale via Levlykkeligt.dk's eget betalingssystem, der er en overførselsservice (a la PBS). Ved køb af 1 år får du den sidste måned gratis.

Klik her for at betale via Levlykkeligt.dk's eget betalingssystem 

 Venlig hilsen,
Team Levlykkeligt
 

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
test email