test4

Kære [firstName] [lastName].

I denne meget vigtige e-mail fortæller vi dig hvordan du fornyer din Pro Profil på levlykkeligt.dk

Først og fremmest en varm tak til dig. Du har nu gennem mere end 30 dage haft levlykkeligt.dk's nye Pro Profil.Det er nu tid til at forny din profil så du bevarer din Pro profil. Du kan også vælge at blive endnu mere synlig ved at opgradere til en Super Pro. Hvis du ikke fornyer eller opgraderer, giver vi dig automatisk en begrænset gratis Free profil.

Din [membershipName] profil udløber den [expirationDate]. Forny eller opgrader din profil nederst i denne mail.

Ønsker du både at bevare og forøge din synlighed for søgning på nettet? Så anbefaler vi at du vælger en Pro eller Super Pro profil som er de eneste profiler der fører de besøgende videre fra din profil til din hjemmeside. Samtidig bevarer du din søgeordsoptimerede profiltekst og profilsider m.m.m. Linket til din hjemmeside fra din profil er nemlig altafgørende for at sikre dig en fortsat høj placering og sandsynlighed for at blive fundet først overalt på nettet. Fra nu af giver Levlykkeligt, som eneste netværk, dig 10 unikke marketingsservices, fx "Skriv Selv Skolen" (Google læser kun tekst!) og meget mere, så du hele tiden (for)bliver super synligOm profilerne:

SUPER PRO per måned - 239 kr. + 59,75 kr. (moms) = 298,00 kr. inkl. moms/måned:
For dig der vil have din virksomhed i første række. Med topplaceringer i begge brancheindekser (For private og For virksomheder) bringer du flere besøgende til din profil. Du får enestående hjælp og støtte fra os. Støtte og hjælp der både vil øge din synlighed og aktivere kunders opmærksomhed på netop dig. Dertil unikke og ubegrænsede markedsføringsmuligheder; profiltekst, profilsider, søgeord, præsentationsvideo på profil og på forsiden af levlykkeligt m.m.m.

PRO per måned – 99 kr. + 24,75 kr. (moms) = 123,75 kr. inkl. moms/måned:
Med adgang til næsten alle features på levlykkeligt fx skrivehjælp til tekster, særrabbat på interne marketing online kurser m.m., står du stærkt. Din profil og dine aktiviteter vises på de roterende bannere på levlykkeligt's forside. Du bliver fremhævet i indeks lige under Super Pro profilerne. Plus at din synlighed på nettet generelt bliver boostet betydeligt.

FREE Gratis - Profilen er for dig der måske stadig er ved at prøve din business eller netværket af. Måske studerer du til coach, psykoterapi, psykolog e.lign. En Free er i forhold til Pro og Super Pro i det hele taget placeret bagerst i køen både på levlykkeligt, og uden link til hjemmeside også på nettet generelt. Så Free Profilen er altså for dig som ikke lige har behov for at blive fundet af kunder. Men det er stadig en ”professionel” profil. Derfor har vi åbnet op for at du fx kan blogge, og oprette et ikke-kommercielt (gratis) arrangement eller tilbud. Under alle omstændigheder er det af stor værdi at have en profil på levlykkeligt.dk, da det er Danmarks største og mest aktive netværk inden for feltet med mange tusinde besøgende.Vælg mellem 2 automatiske betalingsformer: VISA og Bankoverførsel

1. For VISA kort, bruger vi PayPal - verdens mest benyttede VISA betalingssystem - for månedlige betalinger.

For de månedlige betalinger har vi valgt PayPal. Paypal er den sikreste og nemmeste måde for dig at betale via internettet uden at modtageren ser dit kreditkort- eller bankkontonummer. Med over 200 millioner brugere er PayPal også verdens mest benyttede betalingssystem. Med en PayPal konto oplyser du kun dine kreditkortoplysninger én gang, derefter sker den månedlige betaling for din profil helt automatisk, indtil du annullerer eller ændrer din profiltype på Levlykkeligt.dk.

et smarte ved en PayPal konto er også at du kan bruge den til at betale for andre ting du fremtidigt køber over nettet - uden at skulle oplyse og indtaste dine kortoplysninger igen. Læs mere om PayPal på deres danske hjemmeside her: Paypal.dk

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
test4