Psykoterapeut Kresten Kay

Psykoterapi i København

Blog forfatter

Eksistentiel terapi

Jeg tilbyder individuel psykoterapi, parterapi og hjemmeterapi, som gør mennesker i stand til at leve et bedre liv. I terapi hos mig vil du blive mødt som et helt menneske; ikke som den titel du har, dit arbejde, en diagnose eller hvad du har opnået i livet. Om du er direktør, arbejdsledig eller husmor, gør for mig ingen forskel.

Alle har ret til at blive mødt ligeværdigt og med respekt for deres valg. Mit udgangspunkt er, at alle dele af et menneskes liv kan være væsentligt og give muligheder for udvikling . Et menneske der formår at møde sig selv med denne respekt, er også et menneske der har bedre mulighed for at udleve sine potentialer.

Igennem samtale der forandrer, ønsker jeg at støtte mennesker til at opnå at tage ansvar for eget liv, finde deres vej i vanskelige situationer og udnytte deres potentiale mere fuldt. Samtidig er det vigtigt for mig, at de mennesker jeg arbejder med har oplevelse af at være kommet et stykke videre efter hver terapisession. Både í forhold til at få mere ud af livet og acceptere at livet ikke altid giver dig det du ønsker.

Når du bliver bedre til at anerkende og acceptere dig selv, bliver du også bedre til at være sammen med andre på en ligeværdig og medmenneskelig måde. Og det mener jeg beriger både dig selv og dine medmennesker. Så derfor er psykoterapi ikke blot en måde til at du kan få mere ud af dit liv - det er i mine øjne ligeledes en vej til at skabe forandringer for de mennesker du omgås med. I sidste ende er mit mål, at du ikke længere har brug for terapi og i fremtiden bedre kan håndtere livets genvordigheder.

Se mere på www.krestenkay.dk 

 

__________________________

Kresten Kay
Psykoterapeut MPF
www.krestenkay.dk

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Psykoterapeut Kresten Kay tilbyder eksistentiel terapi, parterapi, personlig udvikling, selvudvikling, terapi