Tema dag om parforhold, skilsmisse og sammenbragtefamilier.

22/02/2020 - 10:00

SKAL DU MED TIL TEMADAG OM parforhold, skilsmisse og sammenbragte familier. På en eller anden måde hænger disse emner jo sammen. Fælles for dem er også, at de involverer andre omkring dig og at du helt sikkert gerne vil gøre dit bedste for at få det til at fungere, men ikke altid ved hvordan!

Har du problemer i dit parforhold, skal du skilles eller oplever du problemer i din sammenbragte familie, så kunne dette meget vel være noget for dig.

Er du f.eks bedsteforældre og har svært ved at finde din plads i den nye familiekonstellation er du også meget velkommen til at deltage.

HVORDAN KOMMER DU MED OG HVORDAN FOREGÅR DET?
Temadagen er Lørdag d. 22 februar fra kl 10.00 - 16.00 og kommer til at foregå i mine dejlige lokaler på Ny Vestergade 7A, 1471 København K.

Der er plads til 9 personer, hvoraf 4 kan få deres egen opstilling og de andre 5 deltager vil fungere som repræsentanter i disse opstillinger. Som repræsentant får du indsigt i dine egne problematikker og mulighed for at transformere dette gennem din egen krop og derfor får du også et rigt udbytte af dagen som kan bruges i din egen proces.

Når vi mødes til temadagen starter jeg med at fortælle lidt om den systemiske tilgang og herefter laver jeg opstillinger for de 4 af jer der har købt en personlig opstilling.

Først interviewer jeg klienten - lad os sige det er dig.
Du fortæller mig hvad der er svært i din nuværende situation og hvad du gerne vil ændre.

Derefter udvælger vi i fællesskab hvad der er vigtigst for dig at arbejde med.

Så udpeger du som klient repræsentanter blandt de andre deltagere. Det betyder at en af de andre deltagere kan repræsentere f.eks. et barn, en tidligere kæreste, en nuværende kæreste, andre familiemedlemmer etc.

Så beder jeg disse repræsentanter om at stille sig ud på gulvet og jeg begynder at stille dem spørgsmål om hvad de mærker, tænker og føler når de står der hvor de står.
Jeg holder jer alle i hånden hele vejen igennem. Der er ikke noget man kan gøre forkert, for i virkeligheden skal man bare svare på mine spørgsmål.

Ud fra den viden vi henter ved at lave dette kort over familien, har vi også mulighed for at sætte tingene på rette plads og skabe ro og fremdrift i dit og din families liv.

Med Systemisk Familieopstilling har du ikke alene muligheden for at få et 'deep dive' ned under overfladen og se hvor problemerne ligger, du har også mulighed for at ændre dem.

Det er hertil meget vigtigt for mig at nævne, at det selvfølgelig foregår i trygge og fortrolige rammer.

Er det noget for dig og er du blevet nysgerrig så skynd dig at tilmelde dig. Hvis der er overtegnet har du mulighed for at skrive til mig på reconnect@vibekehastrup.dk eller her på siden og skrive dig på venteliste eller på interesseliste til en af de kommende temadage.

Du kan tilmelde dig til temadagen om problematiske parforhold, skilsmisse og sammenbragte familier d.22. februar 2020 her under.

Som klient med en opstilling 1350 kr.
Tilmelding: https://ezme.io/c/q1/ecaM

Som repræsentant 450 kr.
Tilmelding: https://ezme.io/c/q1/ecam

Jeg glæder mig til at se dig!

De bedste hilsner

Vibeke Hastrup

__________________________

Vibeke Hastrup
Familie Opstilling, Systemisk Opstilling
stjerne@vibekehastrup.dk
https://www.vibekehastrup.com
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Familieopstilling om parforhold, skilsmisse og sammenbragte familier