Felice og Filichia - Telepatiskolen og Hypnoseskolen

Telepati uddannelse

Blog forfatter

Den ultimative telepati uddannelse for dig som brænder for at lære telepati med dyr.

Har du nogensinde drømt om at hjælpe dyr og mennesker til større harmoni, bedre samspil, og stærkere forbindelse?

Så læs mere lige her: www.telepatiskolen.dk

Har du en følelse i maven der siger: "du er skabt til mere, du er skabt til at hjælpe"

Drømmer du om at kunne gøre en markant forskel i dyrs liv og via telepati og avancerede telepatiske metoder, at hjælpe dyrene med at overkomme traumer, angst, smerter og andre problemer? 

Telepatiskolen har sammensat en enestående og unik uddannelse i telepati med dyr.

Telepati uddannelsen tager dig med på en rejse ind i telepatiens og clairvoyancens fantastiske verden og lærer dig at kommunikere telepatisk med andre levende væsener.

Uvover at du lærer telepati og clairvoyance med fokus på dyr, lærer telepati uddannelsen dig også hvordan du arbejder professionelt og kompetent med telepati, så du kan skabe de resultater der er nødvendige for dine klienter (dyr og mennesker)

Du lærer at arbejde løsningsorienteret med bl.a helbred og adfærd hos dyr og opdager hvordan du kan bruge telepati til at forløse traumer, finde skjulte problemer der påvirker adfærd og helbred og rette dyrets sind telepatisk så det oplever at være i balance og i ro med sig selv og sine omgivelser.

Telepati uddannelsen er for dig som ønsker en grundig og kompetent uddannelse i telepati og som måske går med en lille drøm om at lære hvordan du kan arbejde professionelt med at hjælpe dyr til et bedre liv.

Telepatiskolen.dk har sammensat den ultimative telepati uddannelse for dig som brænder for at lære telepati med dyr og som ønsker at få elle de redskaber og værktøjer der gør at du kan bruge telepatien professionelt og kompetent.

 

__________________________

Felice og Filichia - Telepatiskolen og Hypnoseskolen
https://www.telepatiskolen.dk/
https://www.angst-specialisten.dk
https://www.Felicehpnose.dk

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Telepati uddannelse hos Telepatiskolen.dk. Læs mere