Markedsføring på nettet Jens Estrup

Kunder på nettet - tekster der sælger

Blog forfatter

Få flere kunder på nettet - få tekster der sælger

Få hjælp til dine tekster på din hjemmeside, så de bliver læseraktiverende, overbevisende og optimeret til at komme højt i søgeresultater. 

Èt er at blive læst, men bliver du kontaktet?

Typisk fejl: mange tekster på hjemmesider beskriver ofte "sig selv" først: det vil sige: hvem er vi, hvad er vores ydelser, produkter, værdier - før de fortæller om det som de besøgene faktisk er interesserede i, nemlig: hvad får jeg ud af det?

Kort sagt, så er sidstnævnte opbygning af dine tekster meget afgørende for at vende (u)tålmodighed til interesse og kontakt. 

Jeg vil gerne skrive tekster for dig i samarbejde med dig så sprogtonen og budskabet passer til dig.

Med indføling og forståelse for din branche og dine nye kunder, bygger jeg dine tekster op så de ikke alene bliver bruger- og læsevenlige, men også præcise og sælgende - og ikke mindst googleoptimerede så de bliver nemme at søge på nettet. 

Jens Estrup er cand.mag. i filosofi & retorik. Har 20 års erfaring med tekstarbejde; fra kurser i læse- og skriveteknik, fra reklamebranchen, og som forfatter.

Jeg hjælper også professionelle brugere her på levlykkeligt som du kan læse om ved at klikke lige her: Hjælp til din markedsføring på nettet

Din kontakt er selvfølgelig helt uforpligtende; send en mail til jens@levlykkeligt.dk eller ring på 2613 2719 

__________________________

Jens Estrup
cand.mag. i Filosofi & Retorik
Stifter af Levlykkeligt Portalen & Wise On Life

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Kunder på nettet - tekster der sælger. Læs her hvordan