medmenneskelighed

Vores mentale sundhed og krigen i Ukraine

Barbara Berger

Aldrig før i menneskehedens historie har vi haft adgang til så stærke billeder, fotos og historier i real time om hvad der sker med vores naboer i Ukraine lige ne

læs mere »

Sundhed hyldes med egoisme af sunde idioter

Sundhed er blevet den moderne tids favorit ideal.

læs mere »

Sorg hos medarbejdere - hvad gør virksomheder?

"Sorg kommer ind i vores liv,  fylder det hele og den spørger ikke om lov først"  

læs mere »

Den nye tids træthed - holder os tilbage

Vi er godt på vej ud af en vinter hvor de fleste har været mere trætte end normalt. Vores overskud har været sat på en prøve. Flere har spurgt sig selv; er det mon mig der har været noget galt med?

Med stor optimisme glæder vi os til sommeren og bedre tider med mere energi og overskud. Energien er dog stadig ikke på det højeste trods det at vi har haft godt vejr i en længere periode. Tvivl, træthed og irrationelle depressive følelser blander sig - i selv de bedste begivenheder i vores liv. Det er nu ikke os der er noget galt med

læs mere »

Stille engle

Nogen har en gang sendt mig en af disse kæde powerpoint præsentationer, hvor der er en masse floromspundne sætninger, lidt kitched musik og smukke billeder som baggrund. Som regel sætter jeg pris på at afsenderen har tænkt på mig, men jeg sender sjældent noget videre. Kun i sjældne tilfælde kan der være noget, som bringer mig til at tænke, at dette kan gøre en forskel for nogle andre, dette kan bringe glæde.

læs mere »

En dag tilbage...............

Jeg var for nyligt i biografen, og se "Nu eller aldrig" med Jack Nicholson og Morgan Freeman. En film der handler om to alvorligt syge mennesker, og hvad de vil nå, inden de dør.

 Og et par dage efter hørte jeg "En dag tilbage..." i radioen. Et  smuk stykke.

Det fik mig til at tænke, hvad ville jeg gøre, hvis jeg havde en dag tilbage?

læs mere »
Tilføj til kalender
Abonnér på indhold
medmenneskelighed