Tarotlæser Susanne Taylor

Tarotuddannelse Sønderjylland

05/02/2022 - 09:00

Få en spirituel tarotuddannelse  med fokus på dig og din business: 

Start. 5 febuar - 11 juni 22.  Vi mødes i Haderslev 6100 i Sønderjylland

Instruktør: Susanne Taylor, forfatter, astrolog og tarotekspert.
Instruktør: Tina Nuby Master i hypnose & coaching.

5 moduler - lørdage: 5. februar, 5. marts, 2. april, 7. maj, 11. juni 2022

Er du alternativ behandler, selvstændig, coach, iværksætter, eller blot nysgerrig efter at benytte dig af tarorkortene på din livsrejse, så er denne uddannelse skræddersynet til dig. Tarotkortene bidrager med at udvilke dine intuitive evner og klarsyn, så du kan bruge tarotkortene som et arbejdsredskab dit daglige virke.

Du kan skabe grobund for en god karrierevej gennem tarotlæsning. Du kan synliggøre dig overalt på jorden uden overdrivele. Du kan bo hvor som helst og tiltrække kunder gennem website, online kurser, podcast, instagram, ved at blogge via You Tube, Facbook, på TV i radio og meget andet,

Susannes store viden og erfaringer i medieebranchen kommer du til at nyde godt af!

Goodiebag:

  • Du kommer med i en lukket facebook gruppe. Du må gerne reklamere for dine ydelser.
  • Du får lagt et årsoplæg. Værdi: 1.500 kroner.
  • Du får tarotsættet. "Sjælens Ressourcer -En guide til pilgrimskortene". Værdi: 475 kr.
  • Du en hypnose og coaching omkring din business. Værdi:1.250 kr.
  • Du får bogen. Tarot kort og godt: Værdi 249 kr.
  • Let frokost, kaffe, te og lidt godt til ganen på hvert modul.

Pris og praktisk

Step ind og læs om hele tarotuddannelsen: https://www.tarotskolen.dk/tarotuddannelse/

www.tarotskolen.dk

 

Hvem har glæde af tarotkort?

Tarotkortenes magiske symboler taler til alle dine sanser.  Tarot er en kickstarter til en samtale og derfor et unik redskab, hvis du arbejder med menneskelige relationer. Tarot kan bruges inde for alle brancher uden overdrivelse. Tarot vækker din fremtidssans, inspirerer og bruges som guidlines til at forstå dig selv gennem body, mind, soul.

Om Susanne Taylor

Susanne er bosat i København. Hun har været aktiv i mere end 30 år inden for alternativ - spirituel vækst og personlig udvikling. Hun har skrevet 3 fagbøger og på eget forlag udgivet sit eget tarotsæt og skrevet bogen "Sjælens Ressourser" - En guide til pilgrimskortene.

Susanne har medvirket i flere tv udsendelser. Blandt andet i TV2. Dokumentarprogrammet fra 2003. "på rejse med sjælen". Tll Middag Hos, Forstadefruerne. m.m.

Hun har gennem årene skrevet stjernetegn for flere ugeblade.  I en årerækker har hun været astrologisk skribent for verdens største modemagasin. ELLE. Desuden skriver Susanne Taylor om tarotkort for ugebladet. Ude og hjemme.

Susanne har stiftet sin egen tarotskole, hvor du kan lære om tarotkort 

Susanne fortæller

Når jeg som astrolog læser horoskoper eller tarot kort for andre, har jeg evnerne til at læse astrologiske aspektmønstre, farver, tegn og symboler. Jeg "ser" og knækker de mange tavse informationer som horoskopet og tarotkortene giver mig. 

Det giver mig ofte en form for klarsyn/hørelse. Jeg elsker at formidle spirituelle budskaber som enhver kan forstå med et åbent sind og hjerte. Jeg fortæller med glæde og humor, hvad du kan forvente af fremtiden, hvis du er klar til positive forandringer. Jeg beskæftiger mig ikke med personlige kriser og alvorlige sygdomme.

Du kan sagtens kobinere din personlige konsultation med et personligt horoskop og tarotlæsning. Det forstærker budskaberne og  giver inspiration, nye ideer og vejledning, som du kan bruge med det samme.

Stil spørgsmål. Jeg er for at hjælpe. Mobil:  50 900 418

Susanne Taylor

__________________________

Susanne Taylor
Tarotskolen http://susannetaylor.dk/tarotskolen/
Astrologi og Tarot http://susannetaylor.dk/
tarotskolen.dk
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Tarotuddannelse Sønderjylland - få gang i din tarot business. Læs mere