Tarotlæser Susanne Taylor

Tarotkursus online

Blog forfatter

På Susanne Taylors online Tarotkursus vil du lære at lægge tarotkortene både for dig selv og for andre mennesker, fx familiemedlemmer og venner.

Onlinekurset er hver mandag i 12 uger fra 10. januar til 28 marts 2022. Læs mere lige her: www.tarotskolen.dk/online-tarotkursus/

Tarotkort er et vidunderligt værktøj til livsvejledning, selvindsigt, og til at finde gode veje i dit og andres liv.

"Er du faret vild i livet? Kradser krisen i kærligheden, karrieren, boligen eller andre ting? Tro mig. Jeg har været igennem mange kriser med kærlighed, sygdom og flere operationer. Så jeg kan godt hjælpe dig, efterhånden er jeg blevet ekspert i at finde udveje og nye løsninger, der giver ro i sjæl og hjerte", siger Susanne.

Du kan forvente at modtage fornyende tanker om fremtidens muligheder, inspiration, ideer og selvindsigt. Du ved hvordan du skal løse det, der før var svært.

Du lærer at blive bedre til at bruge din intuition, og til at modtage svar fra Universet. Så længe du blot har en åben holdning og virkelig har lyst til at komme i gang med at bruge dine egne intuitive evner.

Susanne Taylor guider dig godt igennem de 78 tarotkort fordelt over 12 moduler af to timers varighed. Alle kan deltage. Susanne guider dig til både at tyde, læse, og afkode hemmelighederne i tarotkort. Kort og godt. Tarot er hjælp til selvhjælp.

Så sæt dig behageligt i din stue og bliv undervist af Susanne, og lær hvordan tarotkortenes magiske univers kan bruges både privat og professionelt.

Susanne Taylor er spirituel mentor og ekspert i Astrologi og Tarot. Susanne har medvirket i flere tv-udsendelser og har gennem årene skrevet Astrologi stjernetegn for flere ugeblade, bl.a. Ude og hjemme. Susanne er også astrologisk skribent for verdens største modemagasin, ELLE.

 Instruktør  zoom. Tina Nyrby. Master i hypnose og coaching.

__________________________

Susanne Taylor
Tarotskolen https://susannetaylor.dk/tarotskolen/
Astrologi og Tarot https://susannetaylor.dk/
tarotskolen.dk

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Tarotkursus online - Lær tarot hjemme fra sofaen Læs mere