Tarotlæser Susanne Taylor

Tarot. Få gode kort på hånden

Blog forfatter

Hvad er tarot kort?

Forestil dig, at du sidder ved et bord og blander 78 farverige kort med symboler, farverige personligheder og landskaber? Kortene har en sjæl med mystiske tegn og kryptiske budskaber. De smukke tarot kort er designet til at illustrere dit liv i farver og billeder - uden du behøver at sige et eneste ord. Tarot læsning er noget for dig, hvis du vil lære dig selv bedre at kende og vide hvad den nærmeste fremtid bringer.

Se mere på www.tarotskolen.dk

Det er ikke nødvendigt at forudse hvert sving på vejen fra nu af og frem til målet. Men det giver en god fornemmelse, at vide man er på rette spor. Det er hvad tarot kan hjælpe dig med.

Hvad er din livsmission?

Savner du succes, glæde og balance i livet? Så er du ikke alene. Når du er i krise, eller stresset kan du ikke rumme at tage dig sammen. Du trænger til ro og fred, indtil du kan se lyspunkterne igen. Når overskuddet vender tilbage, så begynder du at åbne sindet for nye muligheder.

Læg kortene på bordet og få læst tarot kortenes smukke budskaber. Du bliver sikkert forundret. Tarot kortene er som små røgtenbilleder, der afslører brudstykker af dit liv. De giver stof til eftertanke og sætter en proces i gang, som du godt kan glæde dig til. Handlig giver forvandling. 

Om forfatteren Susanne Taylor

Susanne Taylor er dansker og bosat i Danmark. Hun har været aktiv i mere end 30 år inden for alternativ -spirituel vækst og personlig udvikling. Hun giver private konsultationer og rådgiver selvstændige erhversdrivende.

Susanne Taylor har medvirket i flere tv udsendelser. Blandt andet i TV2. Dokumentarprogrammet fra 2003. " PÅ REJSE MED SJÆLEN".

Hun har gennem årene skrevet stjernetegn for flere ugeblade. På nuværende tidspunkt er hun astrologisk skribent for verdens største modemagasin. ELLE. Desuden skriver Susanne Taylor om tarotkort for ugebladet. Ude og hjemme.

Susanne er stifter og leder af tarotskolen.dk. Hun tilbyder konsultationer , kurser samt rn professionel uddannelse til Tarot og spirituel mentor.

Susanne Taylor er også forfatter til 2 bøger om tarotkort. Tarot kort og godt & Læg kortene på bordet. 

Læs meget mere om konsultationer, kurser, uddannelser, foredrag og workshop herunder.

Susannetaylor.dk 

 

 

 

 

 

 

 

 

__________________________

Susanne Taylor
Tarotskolen http://susannetaylor.dk/tarotskolen/
Astrologi og Tarot http://susannetaylor.dk/
tarotskolen.dk

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Tarot kort - få et kig i fremtiden. Læs mere