Sex, lir og spiritualitet: Min tur til tantramassør

”Altså, hvis jeg vil have en mand, som virkelig elsker min krop, så bliver jeg jo nødt til at lære at slappe fuldstændigt af, når jeg er intim med en mand”, tænkte jeg en dag. Jeg prøvede at lade være med at slå mig selv i hovedet med, at jeg i grunden syntes, at det var pinligt, at jeg ikke vidste det – for det var jo ikke fordi, jeg ikke havde haft kærester indtil da. Men oplevelsen af slappe fuldkommen af og bare modtage og lade mig elske af en mand var mig ukendt.

Under et ryd-op-anfald (som jeg får ca. hver 3. år og ville ønske, at jeg fik oftere) faldt jeg over en artikel om tantramassage, som jeg havde klippet ud af Alt for Damerne. ”Hmm, det var måske noget”, tænkte jeg og lagde artiklen op på toppen af reolen og glemte alt om den det næste halve år.

Jeg ved ikke, om du kender fornemmelsen af en tanke, som lige pludselig dukker op i hovedet? Sådan ”doink” ud af det blå.

”Jeg tror snart, jeg får en kæreste, og jeg tror ikke, han vil være så glad for, at jeg får tantramassage af en anden mand”, sagde doink-tanken, ”så skal det være, så skal det være nu”.

Nogle gange er der særdeles kort fra tanke til handling, og denne gang var en af dem, for jeg gik omgående ind på tantra-temple.com, fandt numeret og ringede op.

”Hej, jeg vil gerne bestille tid til tantramassage”, sagde jeg.

”Ja, vi har en tid i morgen kl. 15”, sagde den milde stemme i røret

”Tak, den tager jeg”, hørte jeg mig selv sige.

”Det er i orden, vi ses i morgen.” Klik.

”Det gik fandme hurtigt”, tænkte jeg, ”det var som at bestille tid til ansigtsbehandling”. Det havde jeg jo ret i, bortset fra, at der ligger man fuldt påklædt på en briks, mens en kvinde iført hvid kittel trykker ens hudorme ud og giver beroligende ansigtsmasker. Hvorimod det, jeg lige havde bestilt, gik ud på at ligge nøgen på en briks mens en mand i ført boxershorts udførte … tantramassage, hvilket skulle give en følelse af at flyde i et stort kærlighedsocean, som ikke føltes seksuelt. (Det med boxershortsene og kærlighedsoceanet var nævnt i artiklen). Godt så.

”Lone, jeg kan slet ikke forstå, at du vil udsætte dig selv for den slags.” Min kære veninde Anja var meget oprørt. Om formiddagen begyndte jeg at få sommerfugle i maven, jeg havde gennemlæst artiklen flere gange, og den gav jo klart udtryk for, at det var en smuk, givende og opfyldende oplevelse, som journalisten havde nydt. Alligevel kunne jeg ikke rigtig finde ud af, hvad det i grunden var, jeg havde sat i værk, og for at få lidt ro i tankerne ringede jeg til Anja, som overhovedet ikke kunne se idéen i min projekt ”lær at slappe af og modtage kærlighed fra mænd”.

”At have en eller anden mand, som du ikke kender, til at rage på dig, mens du er nøgen, og så oven i købet betale for det …”, hun var meget oprørt, ”jeg forstår slet ikke, hvad det skal til for”.

”Jamen”, prøvede jeg, for jeg var faktisk ikke helt sikker i min sag selv, ”altså hvis jeg nogensinde skal lære at slappe af med mænd og lære, hvordan det føles kun at modtage uden at tænke på at give tilbage, så bliver jeg altså nødt til at finde ud af, hvordan man gør”.

”Lone! Det er en fremmed mand!”, nærmest råbte hun i telefonen.

”Ja – netop, det er jo det, der er pointen”, sagde jeg og kunne mærke, at jeg blev lidt mere sikker i min sag. ”Jeg betaler ham udelukkende for at give opmærksomhed til min krop, sådan at jeg kan opleve, hvordan det føles – for jeg ved ikke, hvordan det føles kun at være modtagende.”

”Jamen han gør det jo kun, fordi du betaler ham – og du er sådan en dejlig kvinde, du behøver da ikke at betale for det”, prøvede hun.

”Det er muligt”, sagde jeg, ”men i netop det her set-up er der nogle faste rammer, ordnede forhold, klar rollefordeling: Jeg modtager og betaler, han giver og får betaling. Det er lidt ligesom at få ansigtsbehandling.”

”Lone – det er overhovedet ikke ligesom at få ansigtsbehandling! Jeg har hørt, at de der tantramassører også stikker ’den’ ind – vil du virkelig gerne have, at en eller anden mand skal stikke sin pik i dig og kalde det tantramassage. Og så er det oven i købet dig, der betaler ham! Den er sgu helt gal, og jeg fatter ikke, at du ikke kan se det.”

Jeg trak vejret dybt, ”du skal ikke være nervøs, jeg har læst i en artikel i Alt for Damerne, at de ikke bruger ’lingammassage’, men hvis man ønsker vaginalmassage, gør de det med fingrene, og i øvrigt kan man selv kan bestemme, om man vil det”.

”Nå, har du læst det i Alt for Damerne, jamen så er jeg sgu’ da HELT rolig”, sagde Anja ironisk. ”Ring omgående, når du er færdig, og mail mig adressen, for så kommer jeg personligt ud og henter dig, hvis der sker noget.”

Nogle timer senere cyklede jeg gennem novemberregnen mod Valby. Stedet lå i stueetagen inde i en baggård, der var et hjerte på døren og to krukker med blomster, som dog så ud til at fryse lidt i det kolde novembervejr, men de bragte den grå baggårdsatmosfære lidt stemning.

Jeg kiggede på den røde postkasse, ”Tantra Temple” stod der, ”det ligner altså ikke indgangen til et tempel”, tænkte jeg. Jeg lavede et lyntjek i maven. Maven var spændt, men ikke anspændt. Grønt lys.
Jeg betragtede min venstre pegefinger trykke på ringklokken. Der gik et øjeblik. Jeg hørte fodtrin, og døren åbnede, og hvis det havde været en tegnefilm med mig som hovedperson, ville jeg have tabt kæben.

I døråbningen kiggede nogle lysende grønne øjne på mig, de sad i et ansigt med en smule skæg. Ansigtet var indrammet af et stort rastafarihår, som sad samlet i en elastik på hovedet.
Han var iført en rødlig t-shirt med et billede af noget, som lignede en indisk gudinde, og vissengrønne joggingbukser og bare fødder.

”Pæne tæer”, tænkte jeg ”når de er så velsoignerede, så er der en god chance for, at resten også er”.

”Velkommen”, sagde han med noget, der mindede om en østeuropæisk accent, ”jeg hedder Merlin, kom indenfor”.

Jeg fulgte efter ham ind i entréen, hvor der hang nogle jakker. ”Nå, jeg er altså ikke den eneste kunde. 'Kunde', sikke et ord!”

Jeg fandt en knage til min jakke, stillede skoene og fulgte efter ham ned ad gangen. Der var store vægmalerier af frodige nøgne kvinder og muskuløse mænd, der lå henslængte i forskellige naturscenarier. En markant lugt af røgelse sneg sig ind i mine næsebor, normalt bryder jeg mig ikke om det, men her passede det ligesom ind i stilen. Over alt var der små figurer og vaser med blomster, intet var placeret tilfældigt, og ordet ’tempel’, virkede meget velvalgt nu.

Jeg fulgte efter Merlin ind i et værelse, hvis bløde belysning var frembragt af talrige stearinlys. Duften af røgelse hang i luften, noget dæmpet pling-plong-musik spillede fra et anlæg. En kæmpe seng tæt ved gulvet beklædt med et rødt velour sengetæppe dominerede rummet. Det var meget specielt og samtidig enormt rart, for de markant anderledes omgivelser fik mig til at slappe af og overgive mig til, hvad der måtte komme af eventyr.

”Sid ned”, sagde Merlin med sin rolige stemme.

Det lyder måske løjerligt, men da jeg bestilte massagen, gjorde jeg mig slet ingen tanker om, hvordan manden, som skulle udføre den, så ud eller ville virke på mig. På en eller anden måde, havde jeg fået gjort selve den udøvende part - altså massøren - ikke-eksisterende, måske er det en snedig forsvarsmekanisme fra min hjernes side, for hvis jeg havde tænkt over muligheden for, at det var en så flot mand, som skulle stå for det, er det ikke sikkert, jeg havde fået bestilt tiden. Og når nu jeg tænker over det, havde jeg nok heller ikke bestilt tiden, hvis det var faldet mig ind, at det var en utiltalende mand – heldigt at jeg ikke nåede at tænke de tanker.

Merlin satte sig ved siden af mig og begyndte at tale på sin ultra rolige facon. “Okay. Jeg vil gerne starte med at tale lidt med dig om, hvad der skal ske, så du er helt tryg. Hvis du har nogle spørgsmål, må du endelig stille dem. Du skal ikke være nervøs overhovedet”, han lukkede øjnene og trak vejret dybt.

“Om lidt giver jeg dig en morgenkåbe og viser dig, hvor du kan bade og klæde om.”
”Jeg venter her, til du kommer tilbage. Massagens starter med, at du ligger på maven. Du skal være helt nøgen. Jeg vil være iført shorts. Hvis du på noget tidspunkt føler, at det bliver ubehageligt, må du endelig sige til, så snakker vi om det.” Han kiggede på mig. Skulle jeg svare på det nu – eller hvad? Jeg anede jo ikke, om jeg ville 'føle det ubehageligt' eller what. Jeg nikkede og smilede, ”det lyder fint”, sagde jeg.

Merlin fortsatte med sin melodiøse østeuropæiske accent ”når jeg er færdig med at massere din ryg, vil jeg trille dig rundt, så du ligger på ryggen, og jeg vil massere forsiden af din krop. Har du hørt om massage af din yoni??”
Jooh, det havde jeg jo. Jeg havde jo læst i artiklen i Alt for Damerne, at den del af massagen var frivillig, og hvis den blev valgt, så foregik den med fingrene. Jeg nikkede.

”Når vi når der til, vil jeg spørge dig, om jeg skal fortsætte, og om du ønsker, at jeg massere din yoni. Du kan selvfølgelig svare ja eller nej, men et simpelt nik eller lille ryst på hovedet vil også være nok. Man kan godt føle sig lidt døsig, når vi når dertil”, sagde han. Jeg smilede stort af hans villighed til at kommunikere. Han smilede ikke, men så venlig ud.

”Det er utrolig vigtig for mig, at du føler dig tryg”, sagde han og kiggede på mig med et alvorligt udtryk i øjnene, ”Jeg er her for dig.”

”Jeg er her for dig”, havde han sagt, området omkring mit bryst begyndte at spænde lidt.
”Har du nogen spørgsmål?”, spurgte han.

Jeg rystede på hovedet.
”Er du sikker?”, spurgte han igen og kiggede undersøgende på mig.

Jeg trak vejret dybt. ”Jeg stoler på dig”, sagde jeg.
”Godt”, sagde han og rejste sig, ”det er sådan, det skal være”.

Pludselig kunne jeg mærke, at mit blik sløredes. ”Hvor kom de tårer fra?” tænkte jeg ved mig selv.

Merlin gav mig badekåben og pegede mig i retning af badeværelset, som lå for enden af gangen til højre. Gangen havde også andre døre. ”Gad vide, hvor udbredt det her er?”, tænkte jeg og gik ned ad gangen. Fornemmelsen af at traske ned ad en gang, som ved første blik kunne ligne et bordel fra en amerikansk westernfilm, men som duftede af meditationsskole, var mig fuldstændig fremmed.

Lige da jeg skulle til at tage i håndtaget til badeværelset, gik døren op, og jeg befandt mig i et direkte frontalt sammenstød med nogle flotte, runde bryster, som tilhørte en meget smuk, lyshåret kvinde, som var iført rød g-streng og matchende neglelak på tæerne.

”Hov!”, sagde jeg befippet.

”Hej”, sagde hun smilende og gik videre.

Jeg blev stående i døren og kiggede efter hendes runde, perfekt kurvede krop. ”Var hun klient eller kunde eller gæst, eller hvad det nu hed, ligesom mig, eller arbejdede hun her?”
Hun stoppede foran en af dørene, og inden hun trådte ind, smilede hun stort til mig.
”Hvis hun er klient, så har hun sgu noget mere rutine end mig. Og hvis hun arbejder her, så må hendes klienter da være i himlen”, smilede jeg for mig selv.

Jeg gik ind og satte mig på toilettet med albuerne på knæene, så hænderne støttede hovedet.
Mine tanker begyndte at beskæftige sig med, hvordan det der massage mon foregik med mænd, men jeg stoppede mig selv. ”Det orker jeg ikke at tænke på. Nu vil jeg faktisk prøve at holde lidt op med det der tænkeri”, besluttede jeg med mig selv. Jeg lagde mit tøj pænt sammen og gik ind i badet, grinede lidt og mumlede ”Lone, for helvede. Dig og dine ekspeditioner!”

Da jeg kom tilbage til værelset, sad den smukke massør i skrædderstilling på en pude ved siden af sengen. Han havde lukkede øjne og var iført røde boksershorts. ”Det må vist være arbejdsuniformen”, tænkte jeg og lagde bunken med tøj på en stol.

Merlin åbnede langsomt øjnene, ”Er du klar”, sagde han. Jeg nikkede, jeg var vist så klar, som det var muligt at blive. Han gav tegn til, at jeg skulle lægge mig på maven, så det gjorde jeg, mens han rumsterede lidt med nogle olieflasker. Jeg hørte ham hælde olie ud i hænderne. Min krop stivnede et øjeblik.

”Træk vejret dybt og slap af”, sagde hans rolige stemme. Jeg gjorde, som han sagde, og da jeg åndede ud, mærkede jeg hans hænder på det øverste af min ryg.

Stille og roligt begyndte massagen, der på en gang lignede alle andre massager, men så alligevel slet ikke. Musikken, røgelsen og så lige det faktum, at han selv var iført boksershorts, gjorde situationen noget mere intim. Men på en fin måde. For han afslørede jo ikke noget som helst af sin personlighed, og i gennem hele forløbet havde han talt til mig, som om han var en høflig DSB-billetkontrollør i IC4-toget, som ville sikre sig, at jeg havde korrekt billet og vidste, hvor og hvornår jeg skulle skifte.

Hans hænder fortsatte deres massage, og min tidsfornemmelse forsvandt – om det tog 5 eller 20 minutter, før jeg slappede fuldstændigt af, aner jeg ikke, men lige pludselig greb jeg mig selv i at tænke, at jeg måtte spørge ham lidt om filosofien bag det her, når vi var færdige.

Jeg var jo kommet med det klare formål at lære min krop at slappe fuldstændigt af i en ret intim situation med en mand, og for at opleve hvordan det var udelukkende at modtage uden nogen som helst tanke om at give noget tilbage – altså udover penge. Det kunne jo være ganske interessant at vide, hvad hans udgangspunkt var.

”Nu vender jeg dig”, registrerede min hjerne, at der blev sagt. Min krop føltes let, men samtidig så tung, at det lød som en uoverkommelig opgave at vende mig om.
Men det blev jeg, og med ét kom en tanke flyvende: ”Skulle jeg lige have barberet mig? Gad vide, om han er til glatbarberet, the full bush eller en mellemting, hans egen hårpragt kunne jo tyde på det midterste.”Jeg smilede af mit eget ræsonnement. ”Who cares”, kom jeg i tanke om, ”jeg er helt ligeglad med, hvad han synes”.

Ny tanke!

Fed tanke!

Frigørende tanke!

Jeg trak vejret dybt ned i maven og hørte mig selv give et lille suk. ”Jeg er fuldstændig ligeglad.”

Jeg trak vejret endnu dybere og hørte mig selv afgive et længere og højere suk. ”Jeg er fuldstændig … glad.” Det var, som om alle cellerne i min krop åbnede sig op.

På et tidspunkt masserede han mine fødder. ”En ting til listen”, tænkte jeg, selvom det nu var blevet svært at tænke, ”min mand skal elske at give mig fodmassage”.
Fra fødderne fortsatte massagen op langs det ene ben, og da Merlin nærmede sig det andet bens indelår, spurgte han: ”Skal jeg fortsætte?”

”Jaah”, sukkede jeg.

Hans fingre bevægede sig meget langsomt og forsigtigt op i min skede, og jeg kunne mærke, at han trykkede nogle forskellige steder. Nogle steder gjorde det så ondt, at jeg helt reflektorisk pressede min højre storetå ind i hans lår som tegn på, at han lige skulle stoppe et øjeblik. ”Øjeblik, jeg skal lige trækker vejret lidt”, og så trak jeg vejret på en måde, så jeg tror, at en fødselsforberedelsesunderviser ville havde været stolt af mig. Der opstod på en eller anden besynderlig måde en slags samarbejde mellem hans fingres tryk, min vejrtrækning og min højre storetå. Gennem det næste stykke tid, trykkede han blidt, når det så gjorde ondt, sætte jeg storetåen i låret på ham, trak vejret indtil smerten opløstes og forsvandt.
Jeg ved ikke, hvor lang tid denne del af seancen varede, og det lyder formentligt utroligt i dine ører, når jeg siger, at der ikke er noget seksuelt i at ligge der og få bryst- og yoni-massage af en lækkerbuks, som man formentlig ville smile indbydende til, hvis man mødte ham i køen i Brugsen.

Jeg må sige, at hans massage føltes som en ingrediens i en helt fantastisk selv-kærlighedssuppe, som jeg bare gled ned i og nød uden (ret mange) tanker om, hvad han mon syntes eller oplevede. Selv til allersidst, da han placerede sig oppe ved mit hoved og masserede min hårbund, nakke og ansigtsmuskler, begyndte mine tårer at løbe, og tanken om, at de skulle tørres væk, eller at det var pinligt, var der slet ikke. Øjeblikket var så smukt, fordi det var som om, at en masse gammel smerte, ubehag og spænding havde forladt min krop. Han havde været et redskab, og derfor var det ikke relevant for mig at tænke på ham.

Således var det seksuelle på intet tidspunkt tilstede i mit sind eller min krop under seancen. Der var derimod en meget kraftig fornemmelsen af at give slip og blive fyldt op med nydelse, som ikke kom fra ham, men som kom fra mig selv med ham som udløsende faktor.

”Massagen er slut nu”, sagde han stille ”jeg går ud og henter noget frugt og the til dig”.
”Ja, ja tak”, jeg var døsig og helt væk i en skøn og fuldstændig afslappet lykkerus.

Lidt efter satte han en bakke med the, frugt og vand. Langsomt fik jeg øjne og kom tilbage til denne verden. Det gik op for mig, at der var meget varmt i rummet, og jeg kunne se små svedperler på hans pande.

Han skænkede the op til mig. Jeg lagde mig på siden og hvilede hovedet på højre arm. ”Hvordan har du det?”, spurgte han. Hmm, det var sørme svært at svare på, for jeg følte mig lidt som en varm, lyserød sky. ”Jeg føler mig let og meget afslappet og … åben”, sagde jeg.

”Du har mange spændinger i din yoni. Du skal lære at respektere din yoni. Det er ikke blot et stykke legetøj. Yonien er en gudommelig del af din krop. Den skal elskes, værdsættes og respekteres af dig og af den, som du giver adgang til den”. Han kiggede alvorligt, men stadig venligt på mig med sine grønne, intense øjne. ”Og frem for alt nydes”, tilføjede han og smilede for første gang, ”yonien er skabt til nydelse. Nydelse er vejen til guddommelighed”.

Min hals snørede sig sammen, ”Erh, er det det, nå men jeg skal prøve”, sagde jeg.
”Jeg ved godt, at det kan være svært, men du er jo ikke en ung pige længere. Du er en voksen og moden kvinde og burde kun være seksuelt sammen med en mand, der virkelig værdsætter dig, og som behandler din krop som det tempel, den er. Der er kun en, der har ansvaret for, hvad og hvem du udsætter din krop for – og det er dig.” Han fortsatte sin mentale massage af mit seksuelle selv. “Den vestlige kultur har et forskruet forhold til sex og erotik. Ingen mænd lærer, hvordan de skal elske og tage en kvinde, og ingen kvinder lærer, hvordan de lader sig elske og lader sig tage. Kvinder tør ikke overgive sig til mænd, fordi de er bange eller ser det som et svaghedstegn. Mændene tør ikke tilbede og passe på kvinderne, fordi de er bange for, at kvinderne vil udnytte deres hengivenhed.

Alle er bange for at overgive sig og åbne sig, fordi de frygter at blive skuffet, svigtet og i sidste ende forladt. Men har du først åbnet og overgivet dig, så er der intet at miste. Når du ved, hvem du i virkeligheden er, så vil du også vide, at der intet er at frygte.”
Han fortsatte efter en kort pause.

”Det vanvittige er, at mænd og kvinder dybeste set er bange for de samme ting – og i mødet med at andet menneske kan frygten opløses eller forstærkes. Man vælger selv. Kærlighed kræver disciplin og mod. Disciplin til at vælge kærlighedsbrillerne i stedet for frygtbrillerne. Mod til at se i øjnene, at man i virkeligheden er hel, og at man ikke behøver nogen, selvom de er dejlige at have. Udtrykket ’min bedre halvdel’ burde forbydes, fordi den største kilde til ulykke er, at mennesker føler sig halve og derfor leder efter det menneske, som skal fuldende dem. Alle menneske er hele – de har bare glemt det. To mennesker, der ved, at de er hele, kan opleve guddommelig kærlighed. To mennesker, der tror, at de er halve, som finder hinanden og så føler sig hele – de vil leve i evig angst for at miste den anden, for så ville de jo miste sig selv.”

Sikke en enetale! Jeg ville ønske, at jeg havde haft en diktafon med.

Han åbnede munden for at sige noget mere, men i det samme bankede det på døren. Merlin rejste sig og gik hen til døren, åbnede den på klem og talte dæmpet.

”Jeg er bange for, at vi er røget lidt over tid allerede”, smilede han for anden gang. ”Jeg går, så du kan klæde om i fred.”

Jeg tog tøjet på og gik ud i entréen, pigen fra badeværelset stod nede ved indgangen til et lille kontor og smilede til mig. ”Jeg håber, du har haft en god oplevelse”, sagde hun.”Erhm, jo tak”, sagde jeg og gik hen til min frakke for at finde min pung. Merlin kom ud fra et af rummene iført det tøj, han havde åbnet døren i tidligere.

Jeg tog pengene ud af pungen. ”Hvem skal have dem”, tænkte jeg og rakte dem frem, ”mon jeg skal betale, fordi vi gik over tid, men jeg ved jo ikke hvor meget”.
Den lyshårede pige tog imod pengene, og jeg fik en kvittering på kr. 1500,-.
Det føltes altså anderledes at betale for dette, end det gjorde at betale for en ansigtsbehandling, men pengene var givet fantastisk ud! Jeg havde en uhyrlig lyst til at give ham de kr. 200 ekstra, der lå i pungen, men situationen var så akavet for mig, at jeg ikke gjorde det.
Jeg har betalt for meget i mit liv, men aldrig for at blive berørt på den måde.

Merlin rakte hånden frem til farvel.
Jeg trykkede den og kiggede ind i de grønne øjne.
I mit hoved hørte jeg hans stemme, ”du skal respektere din yoni, den er skabt til nydelse”.

Jeg kom ud til min cykel og fandt mobilen frem. Jeg havde været der 3 ½ timer - det skulle kun have taget 2. Den forlængede spilletid var også at spore i min telefon. Der lå 8 ubesvarede opkald fra Anja. Jeg droppede at høre beskederne og ringede direkte til hende.

Den ringede én gang, så tog hun den. ”Er du okay? Jeg har været på vej ned i bilen tre gange!”
”Jeg har det fantastisk, og jeg er meget lykkelig”, sagde jeg med merlinsk accent, og så fortalte jeg hele historien. Hun havde meget svært ved at tro på, at det virkelig ikke føltes seksuelt, så det droppede jeg, men fortalte i stedet, hvad Merlin havde sagt.

Et halvt års tid senere fandt Anja ud af, at når hun kunne hidse sig sådan op over noget, som egentlig ikke havde en pind med hende at gøre, så var der noget for hende selv at udforske. Så gæt, hvem der 1½ år senere meldte sig til tantrakursus med sin mand OG minsandten også fik tantramassage?

Lone "Powerprinsesse 

Læs også de andre artikler i temaet; K(l)ik på Arkivet

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Hmm måske skulle man læse hele bogen? Jeg synes det er en flot beskrivelse om kampen med sig selv, og sine fordomme. Jeg har endnu ikke prøvet Tantra massage, men jeg har planen klar. Først skal jeg have det af en kvinde, og sidenhen skal der igen skubbes til mine grænser, og jeg skal prøve det med en mand som udfører. Som du jo selv skriver, er det ikke sex. Og den første grænse der bliver skubbet er, at nogle i det hele tage skal penetrere min anus. Fordomme, fordomme og masser af fordomme. Der er nok at arbejde med, men man er nødt til at prøve det, før end man kan sige om det er noget eller ikke ;) khib
God beskrivelse :) - måske skulle jeg prøve at få en tantramassør til Nuuk ? Jeg er ret sikker på at folk er meget åbne for det, og gerne vil give de penge for det. Jeg ville :)) I mange år har jeg haft en video - ja, video! ovenikøbet en dansk video :b - som ingen af mine ekskærester eller partnere har følt lyst til at udforske. Hmm... måske sker der noget snart :)) - inspirerende, er det ihvertfald Med venlig hilsen Hanne, Nuuk
Sex spiritualitet: Min tur til tantramassør