Skolen for Traumeforløsende Psykoterapi

Tankefeltterapeut uddannelsen - 10 dage - opstart 1. august 2024 i Hellerup

01/08/2024 - 10:00

Tag en certificeret tankefeltterapeut uddannelse på 10 dage

Skolen For Traumeforløsende Terapi udbyder en uddannelse i Tankefeltterapi, som kun tager 10 dage. Du kan bruge det som en overbygning, hvis du allerede er behandler. Obs. det kræver at du har taget vores 2 dg. grundkursus i TFT (eller lignende kursus fra anden skole). 

 

Underviser er Rosalina Reiter, der har en baggrund blandt andet inden for gestaltterapien. Det betyder at gestaltterapien fylder en del i undervisningen, så du ikke bare lærer teknikkerne, men også arbejder med din terapeutiske færdigheder blandt andet i forhold til gestaltterapien.

Hvad er tankefeltterapi aka emotionel frihedsteknik aka terapeutisk tapping?
Kært barn har mange navn. Resultatet er dog det samme, nemlig enestående. Tankefeltterapi, Emotionel Frihedsteknik og terapeutisk tapping er nemlig stort set den samme revolutionerende metode, som vender op og ned på tidligere påstande om, hvor lang tid det tager at lindre psykiske og fysiske problemer. Metoden er skånsom, virker meget hurtigt og har en høj grad af succes.

STPT’s uddannelse i metoden er på linje med eller bedre end kravene til Klinisk EFT i USA, og er uden bivirkninger, og der er derfor ingen begrænsninger for, hvad den kan bruges til. 

Hvis du eller dine klienter har ubehag, hvad enten det er psykisk eller fysisk, så skal du overveje at videreuddanne dig med vores TFT Terapeut-uddannelse.

 

Læs mere om datoer og tilmeld dig HER

__________________________
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
TFT/EFT er en forbløffende effektiv behandling, der hurtigt og effektivt eliminerer psykisk og fysisk ubehag.