Reklamebureau og PR Bureau Levlykkeligt Live

Tandsundhed og livsglæde går hånd i hånd

Dette indhold er sponsoreret

Tandimplantater er på kort tid blevet en meget populær løsning, når en, flere eller i store træk alle tænder skal erstattes. Det er et sikkert og holdbart valg, der vil vare ved langt ud i fremtiden, hvis du vælger fastsiddende tanderstatninger, der ser både pæne og naturlige ud. Den kan dog godt virke som et uoverskueligt valg at skulle træffe om man vil have tandimplantater. Det kan skyldes, at prisen ofte varierer meget fra sted til sted. Her kan du få et lille overblik over, om en implantatbehandling vil være det rigtige valg for dig samt hvad det helt præcist er. 

Der kan være utroligt mange forskellige grunde til, at man gerne vil have foretaget en implantatbehandling for at få tandimplantater. Nogle gange er det blot én tand – andre gange er det tæt på alle tænder der skal udskiftes og erstattes af implantaterne. Det vil i langt de fleste tilfælde være en god ide at danne dig et lidt bedre overblik over de forskellige tandimplantat priser for sådan en operation, før du vælger at få den foretaget. 

Sådan fungerer tandimplantater 

Under en implantatbehandling vil et tandimplantat med en metalrod indsættes i kæbebenet, hvor den naturlige tand mangler. Herefter vil der oven på implantatet få fastmonteres enten en bro, krone eller en protese. Et tandimplantat har en lille slags skrue, der er lavet af titanium. Titanium har den egenskab at kunne vokse sammen med knoglevæv, da der er en fysisk/kemisk forbindelse her. Derfor vil skruen af titanium vokse ind i kæbebenet og vil herefter blive låst fast. 

Derfor skal du vælge tandimplantater 

Tandimplantater er et godt alternativ, hvis man ikke ønsker at få erstattet sine tænder af et udtageligt gebis. Implantaterne ser både ægte og naturlige ud, samtidig med at der er lige og ensartede. De sidder fast i kæbebenet og man skal derfor ikke være nervøs for hverken at spise, tygger eller tale.  

 

 

 

 

Relaterede artikler efter område



Tandsundhed og livsglæde går hånd i hånd