Reklamebureau og PR Bureau Levlykkeligt Live

Tag til foredrag og bliv klogere på dig selv og menneskene omkring dig

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold 

Personlig udvikling er enormt vigtigt for os som mennesker. Det er med til at give os et bedre billede af hvem vi er, og hvad vi har at byde på. Men personlig udvikling er ikke altid helt let, og nogle gange har vi brug for et skub i den rigtige retning for at finde ud af hvordan vi skal udvikle os yderligere. Men hvor kan vi få dette skub fra? 

Jesper Bergstrøm foredrag

Der er mange måder at lære sig selv bedre at kende på, men en simpel og behagelig løsning kan være at finde inspiration fra andre. Her taler vi f.eks. om foredrag, hvor du lærer hvordan du kan blive klogere på dig selv. Vi vil gerne anbefale dig at kigge nærmere på Jesper Bergstrøm foredrag. Hvorfor, spørg du måske? Nu skal du høre! Jesper Bergstrøm har holdt mange foredrag, og er yderst dygtige til dette. Han taler blandt andet om kommunikation og kropssprog, og hvad du kan gøre for at blive mere selvsikker, og derved give det absolut bedste førstehåndsindtryk. Disse redskaber kan være enormt vigtige for os nu og i fremtiden, eftersom vi alle ønsker at give et godt indtryk, vi ved dog bare ikke altid hvordan vi skal bære os ad. En måde hvorpå vi kan lære mere om os selv på, er også ved at observere andre. Ved at lære mere om hvordan vi kan tyde kropssprog, så kan vi også sætte os ind i hvordan andre har det, helt uden at de behøver at sige noget, og dette kan også påvirke os.

Hvorfor lige dette foredrag?

Jesper Bergstrøm er ekspert i at lære andre om salg og dét at blive klogere på menneskene omkring os. Vi tror det måske ikke, men det kan have en stor effekt på hvordan vi går rundt og har det, og hvordan vi opfører os. Mennesker omkring os påvirker os dagligt, og derfor skal vi blive bedre til at aflæse dem, da det kan fjerne en masse usikkerhed som vi har omkring os selv. Hvis dette lyder som noget du gerne vil lære mere om, så er booking af disse foredrag ganske ligetil. Hop ind forbi Athenas hjemmeside ved at klikke på det ovenstående link, og så vil du hurtigt og nemt kunne finde booking.

God fornøjelse!

 

 

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Tag til foredrag og bliv klogere på dig selv og menneskene omkring dig