Reklamebureau og PR Bureau Levlykkeligt Live

Tag på en indre og ydre rejse: Besøg Costa del Sols smukkeste by

For at finde sig selv og forøge sin livskvalitet, kan det ofte hjælpe at komme lidt væk fra hverdagen, opleve noget nyt og forkæle sig selv en smule. Hvad end du bedst kan lide at rejse alene eller sammen med dine kære, er der rig mulighed for at trække stikket og slappe af under solens behagelige stråler i den flotte kystby Marbella. Marbella ligger på Costa del Sol i det sydlige Spanien og har nogle virkelig smukke omgivelser der blandt andet består af natur, bjerge og et blåt hav. Byen kan derfor næsten ikke andet end at bringe dig indre ro, så vel som ydre ro.  

Et hav af udflugter og aktiviteter

Selvfølgelig lægger Marbella op til at lade op i solen og slentre stille og roligt langs stranden, strandpromenaden eller igennem de små hyggelige gader, hvor du kan finde mange forskellige hyggelige caféer eller restauranter. Men der er også mulighed for at komme ud og få en masse spændende oplevelser. Blandt andet har Marbella et kæmpe udvalg af store golfbaner, hvor du kan afprøve dine talenter med en golfkølle. Men du kan også tage på forskellige udflugter i området. For eksempel kan turen gå til de idylliske bjerglandsbyer eller ud for at se de store katedraler og paladser.

Hvis du har lyst til at opleve den mere eksklusive del af Marbella, kan du også tage ned til havnen kaldet Pueto Banus, hvor der kan spottes luksuriøse yachter og mærkevarebutikker. Her er der rig mulighed for at forkæle dig selv og rigtig tage de imponerende syn ind. Det kan selvfølgelig også være, at du er lidt mere til det antikke og hyggelig, frem for det luksuriøse. Derfor kan du også aflægge Marbellas ældre bydel et visit, hvor der er fyldt med flotte stenhuse, dekoreret med blomster, forkromninger og flotte balkoner.

Rejs allerede i dag

For at få det bedste ud af din rejse er det vigtigt, at du finder et hotel, der passer lige præcis til dig, så du kan fokusere din energi på at nyde rejsen. Du kan finde hoteller i forskellige prisklasser og former, samt læse mere om mulighederne i Marbella, her.

 

 

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Tag på en indre og ydre rejse: Besøg Costa del Sols smukkeste by