Klangoplevelser ved Anne Viese

Tænke sig rask - kan man det?

Kan man tænke sig rask?

Hver eneste tanke, har en energi - en frekvens. Når denne frekvens eller energiform låses fast omkring et bestemt tankemønster, som oftest har en negativ ladning, er vi medvirkende til at gøre os selv syge.

I løbet af en dag vil 60.000 tanker fylde dit sind. Forestil dig, at ikke en eneste tanke har en positiv ladet energifrekvens... forestil dig, hvor syg du (ubevidst) kan blive, når tankemylderet får lov til at få fuld råderet i dit liv. 

Tankemylderet sammenlignes oftest med bekymringer. Bekymringer er tanker om fremtiden. Frygt for hvad fremtiden bringer. Frygt har en særlig frekvens. Frygt og angst kan sætte sig som ubalancer langt ind i knoglevævet. Herved kan du opleve dig plaget af gigt, stive led og lemmer, kolde tæer og fødder. Du kan få udfordringer med tinnitus og blive overfølsom eller sensitiv. 

Når du går rundt og er bange hele tiden, sænker du energisystemets flow i kroppen - energien bremses og slår knuder på sig selv - nøjagtig som en vandslange, der har fået et par knæk, så vandet ikke længere fosser ubesværet gennem haveslangens snævre gang. 

Kan jeg tænke mig rask? - spørger du. Og ja er mit korte svar hertil; Det kan du. Men een tanke af positiv ladning er slet ikke nok. Du skal bane en vej af positive tanker. Nøjagtig som når du skal til at skabe en ny vane. En ny vane tager mindst 3 uger at få integreret i dagligdagen. Stopper du på halvejen, har du ikke nået målet, men tabt på vejen til målet. 

At tænke sig rask, lyder umiddelbart nemt. Men det er sjældent nemt. For resultaterne kommer oftest længe længe efter, at du har fået tankeprocessen omkring den positiveladet energi integreret, som en naturlig tankerække af positive og glade tanker. Når du ikke blot praksiserer "at tænke dig rask" men naturligt har fået processen indført i dit liv i din måde at leve og være i livet på, ja så kan du begynde at se  en forandring. 

Hvordan tænker jeg mig rask? Det kræver et af de lange svar. Det er en længerevarende fremgangsmåde, som jeg selv har brugt år på at lære. At svare på dette kræver endnu et blogopslag eller at du deltager på eet af mine kurser, som jeg kalder for; Klang og kropsbevidsthed, hvilket er et ugekursus, der bygges op omkring praktiske øvelser, cases og teori. 

Fakta om Anne Viese 

  • Stressformidler og indehaver af Klang-oplevelser.dk
  • Bosiddende i Odense
  • Single
  • Mor til Lukas på 13 år
  • Baggrund som billedkunstner

 Læs flere af Annes blogindlæg 

 

 

 

__________________________

Klangoplevelser ved Anne Viese
www.klang-oplevelser.dk

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Tænke sig rask - kan man det? Få svaret her