Stressekspert Frederiksberg

Kursus: Tæm tankerne - spark røv til eksamen

Blog forfatter

Eksamensangst - giv dit barn værktøjer til at få ro på med dette kursus.

Er du forælder til et barn, der er om få måneder har sidste skoledag og udsigt til læseferie, forud for de afgørende eksaminer i gymnasiet eller på studiet? Føler du dig magtesløs, når du står dér på tilskuerrækkerne og kan se, at dit barn har det svært med at holde fokus og rette opmærksomheden mod pensumlisten og opgaven foran sig?

Gruer du lidt for, hvordan det kommer til at gå denne gang? Fordi du af flere omgange har set, at dit barn kører sig selv op, og oplever eksamensperioden som en hård tid, der bare skal overstås, fordi nerver og bekymringer fylder rigtigt meget?

Er ubehagelige symptomer som uro, høj puls, hjertebanken, koldsved, ”den sorte klap” mm. hverdagskost for dit barn i den periode, der er læseferie og eksaminer?

Du har sikkert allerede prøvet at give dit barn pep-talks om, at det nok skal gå alt sammen. Og du har sikkert også givet ud af velmenende råd som: ”Tro på dig selv”, ”Sørg for at få din søvn”, ”Træk vejret”… Men lige lidt hjælper det.

Dit barn gør måske ting, du bare kan se er skidt – isolerer sig, laver overspringshandlinger, spiser junkfood og dropper træningen, eller har overdreven fokus på alt det, der kan gå galt til næste eksamen.

Hvis du som forældre vidste, hvordan du kunne hjælp dit barn, ville du så gøre det?

Naturligvis!

 

Det handler om tanker!

Hvad nu hvis årsagen til, at dit barn har det skidt med at skulle til eksamen, handler om tanker? Hvad nu hvis løsningen er, at dit barn bare skal lære at tage kontrollen over sin opmærksomhed?

Ville du så have lyst til at investere i et 3,5 timers kursus, hvor dit barn i selskab med andre unge, kunne lære at tæmme sine tanker?

 

Kurset ”Tæm tankerne – og spark røv til eksamen” giver:  

· Indsigt i hvor meget tankerne påvirker tilstanden og adfærden forud for og under eksamen 

· Bevidsthed om, hvordan dit barn genvinder kontrollen over sin opmærksomhed, så bekymringerne ikke tager magten over og påvirker præstationsevnen 

· Konkrete og brugbare værktøjer, der hjælper dit barn til at holde fokus på det vigtigste i læseferien og under eksamen, så tiden med katastrofe-tænkning og handlingslammelse reduceres til et minimum 

 

Lille investering!

Kurset koster kun kr. 795,- 

 

Det er den 7. maj kl. 18.00, på Frederiksberg.  

Er du klar til at give dit barn større bevidsthed og brugbare værktøjer? 

 

Tip dit barn om, at man kan tilmelde sig hos Henriette, Coachingzonen: 

E-mail: hh@coachingzonen.com

Telefon: 61 86 86 11

For mere information om kurset - læs mere her

For mere mere information om individuelle forløb - læs mere her

 

__________________________

Henriette Høeg, Certificeret Stresscoach,-rådgiver,-konsulent.
Afholder åbne stresskurser. Kontakt +45 61868611. Læs mere http://www.coachingzonen.com/

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Eksamensangst - giv dit barn værktøjer til at få ro på. Læs mere