Systemisk Familieopstilling Efteruddannelse

14/01/2022 - 10:00

Systemisk Familieopstilling Efteruddannelse for psykoterapeuter, psykologer m fl.

Nu har du igen chancen for at lære at bruge systemisk familieopstilling i dit arbejde. Du får helt konkrete og brugbare redskaber, som du straks kan omsætte i dit arbejde med klienter.

Vi tilbyder et struktureret og øvelses-orienteret forløb i systemisk familieopstilling for professionelle.

Er du psykoterapeut, psykolog eller har en faglig baggrund, hvor du arbejder med andre mennesker, har du her en unik mulighed for at få tilføjet systemisk familieopstilling til dine kompetencer.

Kursets formål er at træne dig i systematisk at kunne identificere og undersøge de ubevidste dynamikker der er på spil i klientens familie – eller i hvilket som helst system hvor der er mennesker involveret, og derefter gennem metoden, at kunne skabe forandring .

Du får helt konkrete og brugbare redskaber, som du straks kan omsætte i dit arbejde med klienter. Uddannelsen strækker sig over 3 moduler af hver 2 1/2 dages varighed. 

Vi lægger vægt på at give dig:

Klar og enkel indføring i teorien

Opfølgende øvelser

Trinvis opbygning af dine kompetencer

Et trygt og udfordrende læringsrum

Træning i de 6 grundlæggende dynamikker i systemisk familieopstilling

Dybdegående træning i sætnings arbejde til brug i opstillinger

Træning i interventioner i opstillinger

Mulighed for egen opstilling

Træning af dine kompetencer i familieopstilling

Med andre ord - at give dig et solidt grundlag så du i dit arbejde med egne klienter/organisationer kan bruge den systemiske opstillings metode. Uddannelsen veksler mellem korte teoretiske oplæg, øvelser, sætningsarbejde, interventioner og refleksioner over praksis. Vi vil opfordre deltagerne til at finde sammen og øve i tiden mellem modulerne.

De 3 første moduler er basis, og der er mulighed for at fortsætte med modul 4 og 5, som vil bestå at opstillingsdage med klienter og repræsentanter udefra og med supervision af os.

Efter endt kursus modtager deltagerne en mail på, at de har gennemført kurset.

Deltagere:  max 8 personer.

Pris:  kr. 7500 kr. for modul 1-3  incl. materialer. Momsregistrerede tillægges moms. 

Dato:                         14-16 jan 2022

                                  11-13 feb 2022

                                  11-13 marts 2022

 

Tidsramme:   fredage kl. 17 - 21, lørdage kl. 10 - 18, søndage kl. 10 - 16. 

Sted:   Baldersvej 7, 3400 Hillerød

Overnatning

Skal arrangeres selv. Vi kan dog hjælpe med dette. Pris kr. 250,- pr overnatning 

Tilmelding: Da der kun er 8 pladser råder vi til hurtig tilmelding og senest 1 dec. 2021. Skriv til reconnect@vibekehastrup.dk eller lene@diapraixis.dk for tilmelding.

Tilmelding er først bindende ved indbetaling af depositum på 2500 kr. til 

reg. nr 6300  konto 2056668. 

De resterende 5000 kr. betales senest 1. dec.                                                              

Undervisere på uddannelsen er: 

Vibeke Hastrup, Skuespiller, Council Guide, ICC Coach og Systemisk Familie opstiller. Uddannet bl a hos Judith Hemming og Caroline Ward, England. Jan Jacob Stam, Holland og Mark Wolynn, USA. 

Lene Holmsgaard, Advokat, Konfliktmægler og Systemisk Familie- og Organisations opstiller. Uddannet bl.a hos Caroline Ward, England, Jan Jacob Stam, Holland og Isfo, København.

Kontakt os endelig ved spørgsmål:

Vibeke Hastrup: tlf. 5194 1648, re-Connect@vibekehastrup.dk www.vibekehastrup.com

Lene Holmsgaard: tlf. 2262 8991 lene@diapraxis.dk  www.diapraxis.dk https://sites.google.com/a/diapraxis.dk/institut-for-diapraxis/systemiske-opstillinger?authuser=0

Referencer: 

Se og hør en psykolog og psykoterapeut Jevrosima Pejovic udtale sig om effekten af vores seneste uddannelse i Montenegro. https://vimeo.com/630275235  

Lene Holmsgaard og Vibeke Hastrup er et godt team. De har både en faglig tyngde, og en særlig evne til at skabe en atmosfære med ro, nærvær og trygge rammer på deres kurser i opstillingsarbejde. Der var en meget fin balance mellem teori og praksis. De mange øvelser gjorde, at man fik stoffet godt ind under huden. Kurset har været til stor inspiration i mit eget arbejde med opstillinger - min varmeste anbefaling. Tina Duegaard Andersen, konsulent og systemisk opstiller

Vibeke Hastrup og Lene Holmsgaard udgør et kompetent team, som arbejder med imponerende professionel indsigt. Det fører til interessante processer, som umiddelbart er skjulte. Vibeke og Lene viser mod, som bevæger sig i et anderledes felt og åbner bevidstheder, som vi godt vidste var der, men som vi ikke vidste, at vi vidste. Nils Stahlschmidt, parterapeut.

__________________________

Vibeke Hastrup
Familie Opstilling, Systemisk Opstilling
stjerne@vibekehastrup.dk
https://www.vibekehastrup.com
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Systemisk Familieopstilling Efteruddannelse for psykoterapeuter, psykologer m fl. Læs mere